با پایان دوران ماموریت احمد شهید به عنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور ایران، عاصمه جهانگیر، فعال پاکستانی حقوق بشر به عنوان جایگزین آقای شهید معرفی شده است.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از بی بی سی، خانم جهانگیر از رهبران "جنبش وکلا" در پاکستان بود. او در سال ۱۹۸۳ در دوره ژنرال ضیاءالحق به زندان افتاد.

عاصمه جهانگیر در سال ۲۰۰۷ نیز تحت حبس خانگی قرار گرفت.

این فعال حقوق بشر بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۰ به عنوان گزارشگر ویژه آزادی مذهب و عقیده سازمان ملل فعالیت می کرد.

احمد شهید، وزیر خارجه پیشین مالدیو، از سال ٢٠١١ توسط شورای حقوق بشر سازمان ملل به عنوان گزارشگر ویژه ایران انتخاب شد.

5252

کد خبر 574487

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام DE ۲۰:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۱
    9 95
    احمد شهید چیزی از ایران نمی دانست و با رشوه 1 میلیون دلاری از عربستان همه چیز را تمام کرد. پاکستانی ها از لحاظ فرهنگی و زبانی به ما نزدیک اند. امیدوارم این خانم مثل احمد شهید نباشد.
  • بی نام A1 ۰۴:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۲
    1 4
    در امور ایران ؟ امور ایران دیگه چیه ؟
  • محمود IR ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۲
    4 120
    احمدشهید مزدور عربستان بود .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین