به گزارش خبرآنلاین آذربایجان غربی، نادر قاضی پور در آئین افتتاح اولین نمایشگاه خودرو و قطعات ارومیه گفت: خودروسازی در ایران جایگاه خوبی ندارد و متاسفانه کارخانجات در ایران تنها به مونتاژ مدل های محدودی از خودرو فعالیت می کنند.
وی افزود: تولید خودرو زمانی برای یک سازنده سودده خواهد بود که بتواند تولیدی بالای 5میلیون دستگاه در سال داشته باشد ضمن اینکه بیش از 95 درصد تولیدات خودرو در ایران در سالهای گذشته مربوط به ایرانخودرو و سایپا بوده و بدلیل عدم سوددهی اکنون کاهش یافته است ولی باید آنها را مجاب به تولید 10 میلیون خودرو در سال کنیم.
نماینده ارومیه در مجلس تصریح کرد: بارها در مجلس از صنعت خودروسازی حمایت کردیم و حتی در ماجرای کمپین "خودروی ایرانی نخریم" نیز مخالفت داشتیم و انتظار داشتیم کارخانجات نیز کیفیت خود را بهبود بخشند ضمن اینکه نباید از تولید خودروهای ارزان قیمت برای قشرزحمتکش کارگران نیز غافل شد.
قاضی پور گفت: شرکت پژو فرانسه بدلیل تحریم و عدم ارسال قطعه و انتقال ندادن فناوری های لازم و روز به صنعت خودروسازی ایران باید از مردم ایران عذرخواهی کند.
وی افزود: این نمایشگاه، که برای اولین بار در استان برگزار می شود میتواند در سال های آینده پربارتر و با حضور شرکت های بیشتری برگزار شود.
46
نظر شما