اعلام جزییات ششمین نمایشگاه سالانه هنر دیجیتال تهران

ششمین نمایشگاه سالانه «هنر دیجیتال تهران - TADAEX 2016» از دوم تا هشتم مهر ماه سال جاری با حضور 30 هنرمند ایرانی و بین‌المللی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ششمین نمایشگاه سالانه «هنر دیجیتال تهران - TADAEX 2016» از دوم تا هشتم مهر ماه سال جاری با حضور 30 هنرمند ایرانی و بین‌المللی از کشورهای آلمان، برزیل، اتریش، لهستان و ژاپن در گالری محسن تهران برگزار می‌شود.

ایجاد فضایی تخصصی و مستقل برای علاقه‌مندان و جستجوگران هنر دیجیتال و برخورداری از فرصت تعامل و تبادل دانش با هنرمندان، استادان و نمایندگان فستیوال‌های بین المللی از اهداف مهم ششمین نمایشگاه هنر دیجیتال تهران است.

در این نمایشگاه علاوه بر نمایش آثار هنرمندان، اجراهای صوتی و تصویری، برپایی جلسات سخنرانی ، کارگاه‌های  آموزشی مختلفی نیز در حوزه هنر دیجیتال برای علاقه‌مندان برگزار می‌شود. در این کارگاه‌ها، اساتیدی از ایران، آلمان و اتریش به تدریس نرم‌افزارهای تخصصی و کاربرد آن در هنر دیجیتال و خلق آثار هنری در قالب رسانه‌های نو، تولید صدا و تصویر، واقعیت مجازی و تصاویر متحرک می‌پردازند.

آثار به نمایش درآمده دراین نمایشگاه با به کارگیری تکنیک‌ها و ابزارهای مختلف موجود در حوزه هنرهای بین رشته‌ای و رسانه‌ای جدید ارائه می‌شوند. این در حالی است که جایزه حمایتی «تاداگرانت - TADAGRANT »به ارزش ۵ هزار دلار که چندی برای ساخت یک اثر به امیر تهرانی، مهرداد خدامی و علی هنرور اهدا شد  در طول برپایی نمایشگاه به نمایش گذاشته می‌شود. ششمین نمایشگاه سالانه «هنر دیجیتال تهران - TADAEX 2016» از دوم تا هشتم مهر ماه سال جاری در گالری محسن تهران واقع در خیابان خیابان ظفر (وحید دستگردی)، خیابان ناجی، خیابان فروزان ، بلوار مینای شرقی، شماره 42 برگزار می شود.

58247

کد خبر 580958

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =