ایرنا نوشت: دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه ما همیشه ملت صلح‌طلبی بوده و هستیم، تصریح کرد: اما این به معنای ظلم‌پذیری نیست و پاسخ هر متجاوزی را با قدرت خواهیم داد.

علی شمخانی عصر سه شنبه این مطلب را همزمان با عید سعید غدیر خم و در جریان بازدید از نمایشگاه هنر برای صلح که در خانه هنرمندان ایران برپاشده است، اعلام کرد.

وی افزود، باید اهالی فرهنگ و هنر با استفاده از ابزارهای مختلف و ظرفیت های این حوزه موضوع مهم صلح پذیر بودن و عدم ظلم پذیری ملت ایران را در آثار خود مورد توجه و اهتمام قرار دهند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور پس از رونمایی و اجرای ارکستر و گروه کر خانه هنرمندان ایران از دو نمایشگاه هنر برای صلح و نمایشگاه آثار هنرمندان جانباز و ایثارگر در خانه هنرمندان ایران بازدید کرد.

شمخانی تاکید کرد: ما هیچ گاه قصد تجاوز نداشته ایم اما پاسخ هر متجاوزی را با قدرت خواهیم داد، این مهم در بخش فرهنگی و هنری بر عهده هنرمندان است.

به گفته دبیر شورای عالی امنیت ملی جنگ خوب نیست ولی دفاع کردن در هر حالی نیاز است.

29219

کد خبر 581402

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین