خانم جوان از خودرو به بیرون پرتاب شد و در دم جان باخت

رئیس پلیس راه استان همدان گفت: به علت برخورد شدید یک دستگاه سواری سمند با 206، سرنشین خانم این خودر به علت نبستن کمربند ایمنی به بیرون خودرو پرتاب شد و در دم جان باخت.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ سرهنگ رضا عزیزی، فرمانده پلیس راه استان طی گفتگو با خبرنگار خبر آنلاین در همدان با اعلام مطلب فوق افزود: در پی برخورد سواری سمند با یکدستگاه پژو 206 در کیلومتر 15 آزادراه همدان به تهران، سر نشین پژو 206، که یک خانم بود به دلیل نبستن کمربند ایمنی از داخل خودرو به بیرون پرتاب شد و در دم جان خود را از دست داد و راننده آن نیز به شدت مصدوم شد.

وی با اشاره به علت وقوع این حادثه، گفت:‌ کارشناسان پلیس، با حضور در صحنه حادثه، علت این تصادف را تغییر مسیر ناگهانی از جانب راننده سواری سمند اعلام کردند.

رئیس پلیس راه استان همدان در ادامه گفت: 60 درصد از جانباختگان سوانح جاده ای این استان در سال جاری هنگام انتقال به مراکز درمانی و در بیمارستان فوت کردند.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه 251 نفر در سوانح جاده ای این استان جان باختند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته هفت درصد کاهش داشته است.

فرمانده پلیس راه استان یادآور شد: این تعداد افراد در 209 فقره سانحه رانندگی جان خود را از دست دادند و این در حالیست که در زمان مشابه سال گذشته 222 فقره سانحه فوتی رخ داده و 271 نفر جان باختند.

وی با اشاره به اینکه 27 درصد از جانباختگان زن بوده اند است گفت: 69 نفر از بانوان در سوانح جاده ای این استان جان باختند.


سرهنگ عزیزی افزود: 61 درصد از سوانح فوتی مربوط به خودروی سواری، 18 درصد موتورسیکلت، 15 درصد وانت، پنج درصد کامیون و یک درصد اتوبوس و مینی بوس بوده است.


وی اظهار داشت: 965 فقره سوانح جرحی از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه در جاده های برون شهری این استان رخ داده که منجر به مجروح شدن یک هزار و 324 نفر شده است.

46

کد خبر 594579

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار