۰ نفر
۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۲

به دنبال آغاز بازشماری دستی ارای بیش از یازده هزار حوزه انتخابیه بغداد از صبح امروز ، فهرست ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری مالکی، توقف روند شمارش دستی آرای بغداد را خواستار شد.

خبرگزاری اصوات العراق به نقل از حسین شهرستانی از سران فهرست دولت قانون نوشت : فهرست مالکی صبح امروز رسما از هیات قضایی عراق خواست تا روند شمارش دستی آرای بغداد را متوقف کند.


فهرست نوری مالکی که خود خواستار بازشماری دستی آرای بغداد شده بود ، معتقد است کمیساریا بر خلاف قانون در نظر دارد آرای بغداد را بشمارد که این مساله بحران وجود تقلب در انتخابات را حل نمی کند.


شهرستانی گفت: در شمارش آرا نباید فقط به آرای انداخته شده در صندوق ها اکتفا کرد بلکه باید برگه های رای با "دفتر چه انتخاباتی نام واجدان شرایط رای دادن" که هنگام اخذ آنرا امضا کرده است ، مطابقت داده شود .


فهرست مالکی معتقد است: کمیساریا فقط می خواهد آرای داخل صندوق ها را بشمارد در حالی که ما معتقدیم باید آرای کسانی که در انتخابات شرکت کرده بودند ،‌ شمرده شود .


فهرست مالکی معتقد است برخی مسوولان صندوق های اخذ رای ، هنگام برگزاری انتخابات تعرفه های مربوط به کسانی را که در انتخابات شرکت نکرده اند، در صندوق ها ریخته اند که این مساله به نوعی تقلب بشمار می رود .


فهرست مالکی می افزاید : تنها راه مشخص شدن اینکه چه تعدادی از مردم در انتخابات شرکت کردند و آرای خود را به صندوق ها ریخته اند، بازشماری ارای صندوق ها به همراه تطابق تعرفه ها با دفترچه انتخاباتی مربوطه است.


بازشماری دستی ارای بیش از یازده هزار حوزه انتخابیه بغداد از صبح امروز آغاز شد.
فرج حیدری رئیس کمیساریای عالی انتخابات هم گفت: در صورت موافقت دادگاه عالی عراق با درخواست نوری مالکی، این کمیساریا آنرا اجرا می کند.


کد مطلب 59472

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 5 =

آخرین اخبار