رییس‌جمهوری اسلامی ایران در ادامه برنامه‌هایش در نیویورک در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی "ای بی سی" تصریح کرد: ایران زیر بار حرف زور و غیرقانونی نمی‌رود و آن را نمی‌پذیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت محمود احمدی‌نژاد که در نیویورک بسر می برد اظهارداشت: اینکه چند کشور دارنده بمب اتم ، بخواهند جلوی برنامه صلح‌آمیز ایران را بگیرند ، خلاف "ان پی تی" و قوانین بین‌المللی است و آنها با تهدید و فشار نمی‌توانند ایران را از حقوق قانونی خود محروم کنند.

مواضع هیلاری کلینتون

  • موضع‌گیری و تلاش‌های خانم کلینتون مبتنی بر تضییع حق ملت ایران است. این امر روشنی است و نیاز به تفسیر ندارد.
  • آیا شما فکر می‌کنید خانم کلینتون دوست ایران است؟ البته ما بین اوباما و خانم کلینتون فرق قائل هستیم .
  • ما هم دوست مردم آمریکا هستیم، اما با این موضوع که کشوری 10 هزار بمب انبار کند، دیگران و حتی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را تحت فشار قرار دهد، مخالفیم.
  • خانم کلینتون علاقه‌مند هست به سرعت رابطه با ایران را به نقطه درگیری برسانند و بنابر اطلاعاتی که ما داریم ، اوباما چنین نظری ندارد.
  • دوره این‌گونه تهدیدها گذشته است و به نفع آنان است که بر اساس قانون ، دوستی و عدالت با ایران رفتار کنند.
  • به نظر ما ریشه مشکلات دنیا به نگاه برخی از سردمداران آمریکایی باز می‌گردد. اینکه کشوری بمب داشته باشد و بگوید از انرژی هسته‌ای استفاده صلح آمیز نکنید، تبعیض‌آمیز است.
  • بر اساس معاهده ان پی تی ، دارندگان تسلیحات اتمی باید خلع سلاح می‌شدند. طبق ماده 4 این معاهده تمام اعضا موظفند فناوری غنی‌سازی و مواد لازم مورد نیاز را بدون شرط در اختیار سایر اعضا بگذارند و هیچ دلیلی نمی‌تواند مانع غنی‌سازی شود . این عین متن ان پی تی است و فشارهای سیاسی فاقد ارزش است.
  • به آنها چه ربطی دارد که ما غنی‌سازی داریم و یا نه! ماده ان پی تی می‌گوید تعهدی که ما داده‌ایم ماده 4 ان پی تی است نه اظهارات دبیر کل! رییس آژانس و یا دولت‌ها نمی‌توانند مانع غنی‌سازی شوند.
  • آنها دارند ان پی تی را زیر سوال می‌برند. اگر ما حق وتو داشتیم و اگر سازمان ملل در ایران بود ، آیا دبیرکل سازمان ملل همین حرف‌ها را می‌زد؟ ما با نظم ناعادلانه موجود مخالفیم و ریشه درگیری‌ها را در این نظم ناعادلانه می‌بینیم.
  • الان اکثر کشورهای دنیا با حرف‌های ما موافقند. کسی که عضو دائم شورای امنیت است و حق وتو دارد ، معلوم است که نظراتش را به آژانس تحمیل می‌کند.
  • چرا بعد از 60 سال خلع سلاح عملی نشد ؟ هزاران بمب اتم خطرناک است یا کشوری که می‌گویند ممکن است به بمب اتم برسد؟
  • کسانی که بمب ذخیره کرده‌اند و دیگران را تهدید می‌کنند با آتش بازی می‌کنند . چه کسی بمب اتم دارد؟ چه کسی استفاده کرده و چه کسی تهدید می‌کند؟ ما یا آمریکا ؟ چه کسی خطرناک‌تر است؟

تهدیدهای اسرائیل علیه ایران

  • چه کسی می‌خواهد به ایران حمله کند؟ اسرائیل! اسرائیل اصلا عددی نیست و در دکترین نظامی ما به حساب نمی‌آید. کار رژیم صهیونیستی تمام است حتی نمی‌تواند غزه را اداره کند، آن وقت می‌خواهد با ایران درگیر شود.
  • از سوی دیگر آیا این تمدن و دموکراسی آمریکایی‌ها است؟ ما باید نگران حمله دیگران باشیم . شما متوجه نیستید که چه تصویری از آمریکا ارائه می‌دهید.
  • ایران مرکز تمدن بوده و به هیچ کشوری تجاوز نکرده و همیشه طرفدار عدالت بوده است .این بد است که بگویند ایران باید در سایه تهدید زندگی کند و این چهره خوبی از آمریکا ارائه نمی دهد.
  • فقط ملت ایران نیست که با رفتارهای دولت آمریکا مخالف است همه ملت‌های جهان به سیاستهای دولت آمریکا اعتراض دارند .
  • تاکنون بیش از 16 هزار ایرانی توسط تروریست‌ها به شهادت رسیده اند. ایران بزرگترین قربانی تروریسم است اما مبارزه با تروریسم روش منطقی و علمی دارد.
  • 10 سال از حضور آمریکا در افغانستان می‌گذرد آیا تروریسم افزایش یافته یا کاهش یافته است؟ اینکه بعد از 10 سال لشکرکشی به افغانستان گفته شود تروریست‌هایی در نیویورک می‌خواسته‌اند دست به اقدام تروریستی بزنند آیا به معنای شکست آمریکا در مبارزه با تروریسم نیست؟
  • 100 هزار افغانستانی کشته شده و تروریسم هم گسترش یافته است.
  • آمریکا از عبدالمالک ریگی حمایت کردو این فرد 400 ایرانی را ترور کرده بود. ما با تروریسم مخالفیم و با هر فردی در هر جا که جان مردم را به خطر بیندازد مخالفیم.

اتهامات سه آمریکایی که در ایران زندانی  هستند

  • این سه نفر به طور غیرقانونی وارد ایران شده‌اند و دستگاه قضایی در ایران مستقل است و تابع اصول حقوقی است، اما 7 ایرانی در آمریکا زندانی هستند و دولت آمریکا آنها را در کشورهای دیگر دستگیر کرده و اکنون دراینجا زندانی هستند، آنان نه وکیلی دارند و نه می‌توانند با خانواده‌هایشان ارتباط برقرار کنند.
  • ما از اینکه عده‌ای چه در آمریکا و چه در ایران زندانی باشند ، خوشحال نیستیم و ناراحت هستیم اما آیا واقعا دولت آمریکا نگران این سه نفر است.
  • اگر دولت آمریکا نگران جان آمریکایی‌ها بود سربازانش را به عراق و افغانستان نمی‌فرستاد . هدف آنها از این لشکرکشی چه بود و کدام هدف محقق شد؟

حضور بن لادن در ایران

  • بن لادن در واشنگتن است. زیرا او روابط خوبی با جرج بوش داشت و با هم کار نفتی می‌کردند اما بن لادن هیچ وقت با ایران کار نکرده است.
  • دولت بوش به بهانه پیدا کردن بن لادن به افغانستان رفت . آنها اول باید جای او را پیدا می‌کردند و بعد لشکر می‌کشیدند نه اینکه اول لشکر بکشند تا بعد جایش را پیدا کنند.
  • موضع ایران هم درباره تروریسم و تروریست‌ها کاملا شفاف است.  
کد مطلب 59809

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین