در روزهای اخیر اخبار پرحاشیه شهرداری تهران در رسانه ها بهانه ای شده است تا شهردار تهران هجمه های خبری را بی جواب نگذارد و از هر بهانه ای برای پاسخ به انتقاداتی استفاده نماید که تخلفات رخ داده شده را اذعان دارد.

اخباری که بعد از گذشت چند هفته همچنان با شنیدن نام شهرداری تهران به ذهن ها متبادر می گردد، ماجرای املاک شهر تهران، برخورد با رسانه ای که تنها به رسالت اصلی خود پرداخت و بی پاسخ ماندن سوالات متعدد مردمی که در شهری زندگی می کنند که اولین باران پاییزی زندگیشان را با مصائب متعدد همراه کرده است. باران پاییزی شهر تهران و عکس هایی که شهروندان در شبکه های اجتماعی منتشر کردند، نشان از آن داشت که نه تنها خبرهای عجیب شهرداری موجب ناراحتی مردم است که وضعیت پاییتخت نیز مورد انتقاد قرار گرفته است.

فارغ از اتفاقات و عکس های روز بارندگی شهر تهران و آب گرفتگی معابرهای این کلانشهر، ناخودآگاه اخبار حقوق های نجومی مدیران دولتی و واکنش شهردار تهران و اعلام حقوق خود و همسرشان در رسانه ها نشان از علاقه ایشان در ورود به بحث های سیاسی کشور دارد. اینکه شهردار یکی از شهرهای ایران و نامزد در انتخابات های ریاست جمهوری گذشته، همچنان علاقه مند است کرسی ریاست جمهوری را از روحانی بگیرد، تردیدی نیست، اما اینکه وظیفه شهردار اعلام حقوق و ورود به بحث های سیاسی است یا نظارت بر دستگاه های زیر مجموعه خود این حدیثی است که شاید به مذاق شهرداری از دیار طوس برای شهر تهران خوش نیاید.

اینکه شهردار تهران بر فرض نانوشته ای روزی نفر اول ساختمان پاستور شود آیا خود اجازه می دهد شهردار یکی از شهر های ایران 75 میلیون نفری این چنین در امور سیاسی کلان کشور ورود کند؟
بهانه نگارش چند خط، این است که با بررسی وظایف شهردار شهری، به وسعت تهران می توان به راحتی دریافت که مهم ترین وظیفه آن، نظارت و مدیریت سازمان های زیر مجموعه ای است که هر کدام در صورت تعلل انجام وظایف می تواند شهرداری را با چالشی مواجه کند، حال این چالش می تواند تخفیف های غیرقانونی باشد و یا مسافران در کنار خیابان های آب گرفته مانده، روز بارانی باشد.

اینکه کدام موضوع مهم تر است و کدام با اهمیت تر می تواند مورد بحث باشد اما اینکه شهردار تهران در زمان از وضع همشهریان تهرانی با خبر است یا خیر می تواند بسیاری از سوالات را پاسخ دهد. اینکه شهردار تهران خود به چشم می بیند که همشهریان تهرانی کنار خیابان بعد از یک روز کاری خسته کننده زمان بسیاری را به انتظار تاکسی های شهری هستند و یا کودکی که بخاطر آب گرفتگی پایش در گودال آب فرو می رود و درد آب گرفتگی شهر را نیز آن طفل با عمق جان حس می کند؟
آیا وظیفه شهرداری مصاحبه های سیاسی است یا بررسی ناوگان شهری، رانندگان تاکسی های شهری که هر کدام تا مسافری با حوصله را می بینند از سازمان تاکسیرانی انتقاد دارند و معتقدند کسی صدایشان را نمی شنود.

وظیفه شهردار کلانشهر، پاسخ به سخنان منتخب مردم کشور است یا بررسی راهکار و حل آب گرفتگی معابر شهری؟
حال که چند روزی از اتفاقات شهرداری گذشته است و روزنامه منتسب به شهرداری از آن نمی گذرد و هر روزه در صدد است با مطرح کردن موضوع اذهان مخاطبانش را به زعم خود روشن نماید، بهتر است شهردار تهران، در راستای وظایف خود گام برداشته و به فکر مشکلات شهری، اعم از آب گرفتگی معابر، از کار افتادن مترو خط 5 در روز گذشته، ساماندهی تاکسی های شهری که روزهای بارانی تنها با کلمه دربست جلوی مسافران می ایستند، باشد تا شاید روزی بتوانند به وی برای انتخاب ریاست جمهور اعتماد کنند.

کد خبر 598979

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۷:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۹
    0 0
    والا. ایشان که نتوانسته یک شهر را به شکل شایسته مدیریت کند چگونه می خواهد یک مملکت را مدیریت کند؟ آب گرفتگی معابر و جولان موش ها در جوی آب و مگس های سفید و خشک شدن پشت سر هم درختان خیابان ها مشکلاتی هستند که جلوی چشم مردم و حداقلی ست. متاسفانه سازی که قالیباف برای تهران زده بعدا صدایش درخواهد آمد. درست شبیه سازی که احمدی نژاد در دوران ریاست دولت خودش زد و صدای آن در دوره روحانی درآمد.

آخرین اخبار