قائم مقام شهردار کلانشهر کرج اظهار داشت: بهترین راهکار برای حفظ شهر و اتکا به منابع بخش خصوصی است و باید مردم را به معنی واقعی کلمه به صحنه مشارکت بکشانیم و این مهم از مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز به شمار می رود.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، محمدرضا رضاپور با بیان اینکه «اقتصاد مقاومتی» ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بر شکوفایی واقعی صحنه اقتصاد و فرهنگ دلالت دارد، خاطر نشان کرد: در حال حاضر اقتصاد کشور از وابستگی شدید به بودجه های نفتی رنج می برد و همانطور که با برنامه ریزی های صورت گرفته در حال حرکت به سمت رشد درآمدهای مالیاتی و جلب سرمایه گذار خارجی هستیم، باید در صحنه شهرها نیز از اتکا به منابع ناپایدار درآمدی فاصله بگیریم.
وی با بیان اینکه کلانشهر دو میلیون نفری کرج در همسایگی تهران بزرگ دارای ظرفیت ها و استعدادهای فراوانی برای جلب مشارکت بخش خصوصی است و جا دارد که این استعدادها به خوبی اطلاع رسانی شود، عنوان کرد: در همین راستا مشوق های خوبی برای ساخت بناهای فرهنگی، ورزشی، درمانی و رفاهی در نظر گرفته شده است و بی شک این سرمایه گذاری با شرایط بُرد - بُرد رقم خواهد خورد.
رضاپور با اشاره به ترافیک، آلودگی هوا و مشکلات زیست محیطی کلانشهر کرج که طی سالیان اخیر روند فزاینده ای به خود گرفته اند، اذعان داشت: در همین راستا نیاز به تقویت اقتصاد سبز به شدت احساس می شود و جا دارد که با فاصله گرفتن از ایده های تکراری، به دنبال تقویت صنعت گردشگری باشیم و منابع پایدار درآمدی را برای شهرمان رقم بزنیم.
به گفته قائم مقام شهردار مرکز البرز، با توجه به دغدغه های رئیس جمهور کشورمان مبنی بر پایان شهرفروشی و تراکم فروشی از سوی شهرداریهای کشور، دولت محترم از چند طریق می تواند به تحقق این مهم در کوتاه و میان مدت کمک شایانی کند که یکی از آنها «تحقق مدیریت یکپارچه شهری» و دیگری «ارسال لایحه منابع پایدار درآمدی شهرداری کلانشهرها» به مجلس شورای اسلامی است.
رضاپور در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه مدیریت شهری کرج زیر پای بخش خصوصی و متقاضیان سرمایه گذاری در زیرساخت های این کلانشهر فرش قرمز پهن کرده است، اظهار کرد: امید است با عمل به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و ایجاد خصوصی سازی در اقتصاد دولتی و شهری، بتوانیم شهرهای ایران اسلامی را به سمت شکوفایی و رونق مضاعف سوق دهیم و به فصل محرومیت ها پایان ببخشیم.

46

کد خبر 603508

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =