۰ نفر
۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۰۵:۰۲

براثر انفجارخودروهای بمب گذاری شده و چند عملیات تروریستی امروز در بغداد و شهرهای دیگر عراق دستکم 550 نفر کشته و زخمی شدند.

به گزارش واحد مرکزی خبر از بغداد، گروه های تروریستی با انفجار هدایت شده خودروهای بمب گذاری شده در مناطق مختلف بغداد و شهرهای فلوجه، حله ، الصویره ، بصره ، بلد و موصل دست کم 130 نفر را کشته و 420 نفر دیگر را زخمی کردند.

شدیدترین این انفجارها در شهرهای الصویره و حله در جنوب بغداد روی داد بطوری که انفجار 3 خودرو بمب گذاری شده در مقابل کارخانه الیاف شهر حله در استان بابل عراق 23 کشته و 110 زخمی بر جای گذاشت.

شهر الصویره در 180 کیلو متری جنوب بغداد هم ظهر امروز هدف حملات تروریستی گروه های ناشناس قرار گرفت که بر اثر انفجار 2 بمب ، 8 نفر کشته و 72 نفر هم زخمی شدند.

انفجارهای امروز عراق پس از روز خونین بغداد که سه هفته پیش با 280 کشته و زخمی به ثبت رسید خونین ترین روز عراق در 2 ماه گذشته محسوب می شود.

انفجارها در عراق در حالی رخ می دهد که روند تشکیل دولت در این کشور با وجود گذشت بیش از 2 ماه از انتخابات پارلمانی، هنوز به نتیجه ملموسی نرسیده است.

این در حالی است که سران فهرست العراقیه امروز در کنفرانس خبری تهدید کردند برای بدست گرفتن پست نخست وزیری عراق از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد و با بکار گرفتن ابزارهای مختلف، برای حفظ منافع خود اقدام می کنند.

ائتلاف دولت قانونمند به رهبری نوری مالکی و ائتلاف ملی به رهبری سید عمار حکیم هفته پیش برای تشکیل فراکسیون اکثریت درپارلمان که زمینه تشکیل دولت آینده را فراهم می کند، به توافق رسیدند.

 

کد خبر 61008

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین