۰ نفر
۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶

کم‌توقع بودن و به کم قانع بودن، ویژگی‌های خوبی است اما نه در این حد که تفاوت «کم» و «هیچ» را درک نکنیم و به جای قانع بودن به کم، به هیچ قانع باشیم.

کنفدراسیون فوتبال آسیا برای حساس‌ترین بازی پلی‌آف ورودیه لیگ قهرمانان میان یک تیم ایرانی و یک تیم عربی، تیم داوری از کشور عربی به ایران فرستاده و آن‌وقت مجری باتجربه تلویزیون می‌گوید حداقل توقع فوتبال ما همین است که وقتی با تیم‌های عربی بازی داریم، داور یا از عمان باشد یا از شرق آسیا و بین داوران کشورهای عربی، عمان از بقیه بهتر است!
واقعاً چه کسی گفته حداقل توقع ما این است که داور عمانی بازی یک تیم ایرانی و یک تیم عربی را سوت بزند؟ پیمان یوسفی عزیز با چه متری توقع ما را اندازه گرفته و حداقلش شده عمان؟!
بله، اگر حق انتخاب بین این دو گزینه بود که یا خود قطری‌ها بازی را سوت بزنند یا عمانی‌ها، می‌شد بین بد و بدتر، عمان را انتخاب کرد اما چرا نباید کنفدراسیون فوتبال آسیا داوری از شرق قاره یا از آسیای میانه برای بازی یک تیم ایرانی و یک تیم عربی بفرستد؟!
داوران ژاپنی اعتصاب کرده‌اند؟ داوران کره‌ای بازنشسته شده‌اند؟ داوران چین و سنگاپور و ازبکستان و... در لیست بین‌المللی نیستند؟! اصلاً چرا کنفدراسیون باید برای این بازی تیم داوری از کشور عربی بفرستد؟ اگر یک پای بازی، تیمی از کره یا ژاپن بود، کنفدراسیون چنین جرأت و جسارتی می‌کرد؟!
دیروز در آسیا ۱۶ بازی همزمان برگزار نمی‌شد که بگوییم کنفدراسیون فوتبال مشکل کمبود داور داشت... متأسفانه این ما هستیم که مشکل کمبود نفوذ داریم و به قضاوت داور عمانی برای بازی استقلال و السد رضایت می‌دهیم و تازه در رسانه ملی هم می‌گوییم عمان گزینه خوبی است. اگر جای ناداور عمانی و کمک‌هایش که بازی را کاملاً یک‌طرفه سوت و پرچم می‌زدند، یک تیم داوری بی‌طرف قضاوت بازی دیروز را برعهده داشت، استقلال در همان ۱۰ دقیقه نخست با همان پنالتی سوخته یا گل سالم از السد پیش می‌افتاد و فوتبالدوستان ایرانی حرص نمی‌خوردند و استرس نمی‌گرفتند.

* این یادداشت در ستون حرف آخر چهارشنبه ۲۰ بهمن روزنامه خبرورزشی چاپ شده است.

کد خبر 633973

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین