سخنگوی وزارت امور خارجه اتهامات مندرج علیه ایران در بیانیه پایانی سفر پادشاه سعودی به مالزی را رد و آنرا شدیدا نکوهش کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بهرام قاسمی، سخنگو و رییس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه کشورمان موضوع بند ۱۵ مندرج در بیانیه پایانی سفر پادشاه عربستان به مالزی را شدیدا مورد نکوهش قرار داد و آن را رد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ضمن رد اتهامات مطرح شده در بیانیه پایانی سفر پادشاه سعودی به کوالالامپور آنرا ادامه تلاشهای نابجا و سراسر کذب و هدفمند آن کشور که با تلاش و انجام هزینه های بسیار صورت می پذیرد، دانست و ضمن رد این اتهام خیال پردازانه در مورد نفود ایران در سایر کشورهای منطقه گفت: نفوذ و حضور فرهنگی یک کشور به تاریخ، فرهنگ، غنا و قدمت تمدنی یک کشور باز می گردد و امری ذاتی، فرهنگی و کاملا طبیعی و مردمی است و اصولا با هیچ اهرم نظامی و اقتصادی و حتی سیاسی دست یافتنی نیست.

قاسمی تاکید کرد: سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری موثر و صلح جو، مبتنی بر احترام متقابل و عدم مداخله در امور سایر کشورها و پیروی از سیاست حُسن همجواری و همکاری با تمامی همسایگان و کشورهای منطقه و جهان به منظور تقویت ثبات، امنیت و صلح و مبارزه بی امان با تروریسم بوده و خواهد بود.

بهرام قاسمی همچنین اظهار داشت: بی شک اقدام و رفتار غیر قابل قبول دولت مالزی در ورود به اینگونه موضوعات کذب، هدفمند و تولید و پردازش شده در محافل صهیونیستی که وحدت جهان اسلام را نشانه رفته است، هیچ کمکی به روند رو به رشد روابط فی مابین نخواهد کرد.

قاسمی با یاد آوری برگزاری اجلاس اخیر سازمان همکاری اسلامی که در کوالالامپور و با میزبانی آن کشور و همکاری وسیع جمهوری اسلامی ایران پیرامون کشتار بی رحمانه مسلمانان مظلوم میانمار تشکیل شد، افزود: اجلاس مالزی در جهت دهی به تلاشی برای تحقق اجماع پیرامون یک مشکل از بی شمار مشکل مسلمانان بود. اجلاس مالزی توانست تجربه نوینی در دوران معاصر تلقی گردد. متاسفانه به نظر می رسد اقدام اخیر آن کشور دور شدن از آن مسیر و ورود به حوزه های خطرناکی است که امروز تمامی آسیا و جهان اسلام را هدف گذاری نموده و آن طرح تقویت گروه های تروریستی تکفیری، بویژه داعش با کمک، حمایت و هدایت مادی و معنوی و صرف پول های کلان و در قالب همکاری های اقتصادی یا دیگر کمک ها توسط برخی کشور های مشخص می باشد.‌

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان خاطر نشان کرد: توصیه مشفقانه ما به همه کشورهای اسلامی آن است که با هوشیاری و دقت بیشتری به تحلیل شرایط منطقه و جهان پرداخته و از ورود به این گونه مباحث که مغایر اصل دوستی و روابط مسالمت آمیز کشور ها نیز می باشد، خوداری نمایند. انتظار می رود دولت مالزی چون همیشه و دوران پیشین با درایت و خردمندی هر چه تمام تر سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را مورد واکاوی و تحلیل قرار داده و با نگاهی عمیق و دراز مدت از ورود به این گونه مسائل که توسط محافل کاملا مشکوک و در راستای تضعیف جهان اسلام مطرح و بازنشر می گردد، خودداری نماید. بی تردید جایگاه و ظرفیت کشور مالزی می تواند بیش از آن باشد که در این گونه مسیر های تفرقه افکنانه سوق داده شود. مالزی می تواند با تیز بینی و دقت نظر در مسیر اتفاق و اتحاد هر چه بیشتر جهان اسلام و روابط بهتر کشور های اسلامی نقش بسزایی ایفا نماید.

52311

کد خبر 642191

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 18
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۲
    27 62
    اینها هیچ فرهنگی ندارند و فقط میخواهند با پول جلوی ایران باستند
  • رضا IR ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۲
    62 25
    اینا گدان . هر کی ۲ ریال بیشتر بده متمایل میشن به اون.
    • بی نام A1 ۱۵:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۲
      32 2
      گدا نیستن ... سیستمداراشون سیاست دارن ...
    • بی نام IR ۱۵:۵۳ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۲
      32 2
      دوست من قابل توجهت اينكه مالزى ميشه گفت توسعه يافته ترين و از ثروتمندترين كشورهاى اسلام و آسياست و فقط ارزش پتروناسش چند برابر شركت ملى نفت ايران ارزش داره اندونزى هم با جمعيت چندبرابرى البته بدردبخور در مسير سريع پيشرفت قرار داره همين ادبياتهاست كه كشورها رو دور ميكنه از ما
    • بی نام A1 ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۴
      17 0
      مهم اون عملو برنامه ریزی هستش که دارن اونا. متاسفانه ما کاری نکردیم
  • بهرام A1 ۰۹:۲۴ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۴
    8 6
    آخه چه ربطی به جنگیدن تو سوریه داشت؟ طرف داره میگه تا کی میخوایم اینجوری ادامه بدیم بعد شما میگی برو تو سوریه بجنگ مگه همه چی با جنگ درست میشه؟ نتیجش چی شد؟
  • مسعود A1 ۰۹:۲۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۴
    9 1
    اون صحنه ای که چتر گرفتن بالا سرش خیلی خوب بود. کلا خیس شده بود
  • مسعود A1 ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۴
    4 1
    آره واقعا بیانگر واقعیتی بود اونم اینکه این مشکلاتی که در منطقه درست کردند یه روزی گریبان خودشون رو هم میگیره
  • بی نام A1 ۰۹:۳۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۴
    1 1
    چه وسایل گرون قیمتی هم با خودش برده
  • بی نام A1 ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۴
    13 1
    مسیولین ما هم یاد بگیرن پنهون کاری نکنن خیلی خوبه
  • فرزاد IR ۱۴:۰۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۴
    11 1
    به هر حال ایران به عنوان تنها کشور شیعه همیشه با سایر کشور های اسلامی مشکل داشته و خواهد داشت ولی بعضی رفتار ها مثل حمله به سفارت هم بهانه دستشون داده تا اتش این اختلافو شعله ور کنن امیدوارم با عقلانیت و احتمالا در زمان پادشاه بعدی عربستان روابط دوباره کمی ترمیم بشه چون بعیده با این سلمان بشه گفتگو کرد
  • بی نام IR ۱۴:۳۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۴
    3 5
    خیلی زور داره کسی که نمی تونه خودشو جمع کنه از این حرفا بزنه
  • وحید IR ۱۴:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۴
    3 16
    ایران خاری در چشم آل سعود
  • بی نام IR ۱۴:۳۴ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۴
    13 1
    اینکه یکی یک کشورا دارن با ما بد میشن چیه؟ برجام این وسط چیکارست پس؟
  • بی نام IR ۱۴:۳۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۴
    15 0
    دیگه از شوخی گذشته باید یه فکری کنیم کنفرانس مونیخ بیانگر خیلی از موارد مهم بود. این جوری نمیشه. بابا نمیشه و نخواهد شد یکی بفهمونه اینارو
  • الکس A1 ۰۶:۲۰ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵
    2 0
    تمامی دنیای اسلام داره با ملک سلمان عربستان متحد میشه و ایران فقط در حال واکنش نشون دادنه
  • بی نام IR ۰۶:۴۴ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵
    3 0
    سیاست اصولی ایران به عنوان کشوری صلح جو، مبتنی بر عدم مداخله در امور سایر کشورهاست؟؟؟ عجب
  • بی نام RO ۱۱:۵۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵
    1 0
    برنامه ریزان دنیای سود و سرمایه محور راه بهینه نابودی تمامی اشکال بنیاد گرایی دینی در خاورمیانه را ایجاد جبهه جنگ فراگیر بین شیعه و سنی های خاور میانه یافته و با گسترش فرا منطقه ای آن، با تدبر و تداوم منتظر راه اندازی فازهای بعد از جنگ های نیابتی فرق مذهبی در سوریه،عراق و حتی یمن هستند.درگیری و جنگ هایی که تقریبا" بدون هزینه و با منافع بسیار برای انها بود، در ابتدا از طریق ایجاد داعش بصورت تشکیلات شبه دینی مسلح آخر الزمانی طراحی شد و در حالی که ماموریت ان پایان نیافته اجرای فازهای بعدی اغاز شده است.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین