۰ نفر
۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۸

قطار گردشگری خوزستان برای اولین بار در ابتدای سال جدید راه اندازی می شود.

قطار گردشگری(Train Tour)، شکل سوم کاربرد قطار علاوه بر جابجایی بار و مسافر است. در قطارهای گردشگری، هدف رسیدن به مقصد نیست، بلکه نفس سفر و گردش هدف اصلیست. لذا در این قطارها سرعت سیر و زمان، نقش بسیار کمرنگی دارند.

زیبا راکی، مدیر انجمن سفیران گردشگری در این باره با خبرنگار خبرآنلاین گفت: مبدا برنامه گردشگری ساعت ۷ از ایستگاه راه آهن اهواز است. گردشگران می‌توانند حین تماشای نور صبحگاهی که بر دامنه دشت پهن شده، از صبحانه‌ای که برایشان در قطار فراهم شده لذت ببرند.

راکی افزود: با توقف در ایستگاه اندیمشک همراهان دیگری به ما خواهند پیوست. قطار تا پیش از ظهر از عمیق ترین دره های مسیر عبور می‌کند و با گذر از تونل‌های متعدد، گردشگران به طور قطع جلوه ای نوین از زیبایی را لمس خواهند کرد.

وی توضیح داد: با گذر قطار از پیچ و خم های مسیر ریلی در میان کوهستان در کنار دره دز، گذر از ایستگاه‌ها و پل‌ها، کمپ‌های کارگری به جا مانده از سال‌هـای اولیه ساخت مسیـر، راهنما-کارشناس راه‌آهن اطلاعات جذابی از تاریخ و داستان آن مناطق به گردشگران ارائه می‌دهد.

مدیر انجمن سفیران گردشگری با بیان اینکه طی مسیر بین تونل‌های22-23 (شاهی شاهپور) یکی از مهمترین و جذابترین بخش‌های راه آهن ایران را بازدید می کنیم گفت: با توقف در این ایستگاه گردشگران می‌توانند در این محیط به گشت و گذار بپردازند. در ادامه حرکت به سمت تنگ پنج، مناظر چشم نوازی گردشگران را در حین صرف نهار همراهی می‌کند. در مسیر بازگشت نیز قطار توقفی خواهد داشت تا کارشناس، گردشگران را قدم زنان به پای یکی از زیباترین پل‌های ساختـه شده در راه‌آهـن جنوب برده و ضمن ارائه اطلاعات این اثر زیبا را بازدید خواهند کرد. پایان این مسیر گردشگری راه‌آهن، همان ایستگاه ابتدایی و حدود ساعت ۲۰ خواهد بود.

راکی گفت: برای اولین بار قطار گردشگری خوزستان از مبدا شهر اهواز با مساعدت راه آهن ایران شرکت پارسیاد سامان با همکاری و مشاوره انجمن سفیران در گردشگری خوزستان در نوروز 96راه اندازی خواهد شد. این حرکت نوع جدیدی از توسعه گردشگری است که قبلا تجربه نشده و بی شک گردشگران زیادی را به خود جذب می کند.

وی توضیح داد: برای راه اندازی قطار گردشگری از خوزستان و مبدا شهر اهواز زحمات بسیاری کشیده‌ شده و مسئولان مرتبط استان و از علاقمندان گردشگری انتظار حمایت داریم تا سرمایه گزاران بخش خصوصی دلگرم شوند و در دفعات آتی نیز با میل و رغبت نسبت به سرمایه گزاری در استان مشتاق شوند و ورود کنند.

46

کد خبر 643058

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =