نظارت 22 اکیپ دامپزشکی  استان چهارمحال وبختیاری  درایام نوروز

مدیر کل دامپزشکی استان گفت : 22 اکیپ کارشناسی کار نظارت بر بهداشت و سلامت فراورده های خام دامی دراین استان را به عهده دارند

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان ،  دکنر عبداالمحدنجاتی افزوذ: با توجه به اهمیت سلامت فراورده های خام دامی در ایام نوروز، نیاز به نظارت های بهداشتی نیز بیشتر می شود در همین راستا و با هدف اطمینان از رعایت اصول بهداشتی در امر تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی 9 اکیپ های ثابت و 13 اکیپ سیار نظارتی بهداشتی دامپزشکی در مرکز استان و شبکه های دامپزشکی شهرستان ها را به عهده دارند.


به گفته وی : این طرح از 25 اسفند ماه تا 14 فروردین ماه، در ایام تعطیل و غیر تعطیل و ساعات غیر اداری اقدام به نظارت و بازرسی از رستوران ها، مراکز عرضه گوشت قرمز، مرغ و ماهی فروشی ها، فروشگاه های زنجیره ای، کشتارگاه ها و ... می نمایند.


دکتر نجاتی گفت: در این طرح در ایام تعطیل و غیر تعطیل به مدت 20 روز با حضور بیش از 500 نفر پرسنل بازرس، (کارشناس و دکتر دامپزشک) انجام می شود.


وی از مردم خواست: گوشت سفید و قرمز و سایر فراورده های خام دامی را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و در صورتی که موارد غیر بهداشتی مشاهده نمودند می توانند از طریق شماره های 8-33339007 و 1512 گزارش های خود را به دامپزشکی اعلام نمایند تا اقدام لازم صورت گیرد.

46

کد خبر 645925

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =