وزیر کشور: قالیباف و جهانگیری هنوز کناره‌گیری خود را اعلام نکرده‌اند/ اعلام یک‌دفعه نتیجه انتخابات

وزیر کشور گفت: نتایج انتخابات ریاست جمهوری به صورت تدریجی و لحظه به لحظه اعلام نمی‌شود، وزارت کشور در نهایت نتایج نهایی را اعلام خواهد کرد.

به گزارش خبرآنلاین، عبدالرضا رحمانی‌فضلی در نشست خبری صبح امروز خود در وزارت کشور، درباره زمان اعلام نتایج آرای انتخابات ریاست جمهوری، امنیت انتخابات و برگزاري احتمالي آن در دور دوم توضیحاتی ارائه داد.

اهم اظهارات وزیر کشور را به نقل از خبرگزاری‌ها در ادامه بخوانید؛

*بیش از 95 درصد نظر سنجی‌های مطرح شده غیر قانونی غیر واقعی و کاملا ساختگی است.

*برخی شایعات بی اساس مطرح می‌شود که از رسانه‌ها تقاضامندیم ضمن عدم توجه به این شایعات در خلق مشارکت باشکوه در انتخابات کمک کنند. از نامزدها، ستادها و هوارادان تقاضامندیم از فردا هیچ فعالیت تبلیغاتی انجام ندهند.

*هیچ دغدغه ای درباره امنیت انتخابات نداریم و حادثه خوزستان ربطی به انتخابات نداشت.

*{درباره اعلام نتایج} پس از شمارش آرا ریاست جمهوری که با صحت و دقت صورت می‌گیرد آرا اعلام می‌شود و صحت و دقت را فدای سرعت نمی‌کنیم.

*نتایج انتخابات ریاست جمهوری به صورت تدریجی و لحظه به لحظه اعلام نمی‌شود، وزارت کشور در نهایت نتایج نهایی را اعلام خواهد کرد.

*همه نامزدها می توانند در همه شعب نماینده داشته باشند یعنی هر نامزد می تواند 64هزار نماینده داشته باشد.

*{خطاب به رسانه‌ها} از پرداختن به آمار غیر رسمی و غیر واقعی که منجر به برداشت‌ها و تحلیل‌های نادرست می‌شود خوددای کنید.

*هر نوع نظر و آماری که در غالب سنجش و جمع آوری برخی آمار از سوی رسانه‌ها اعلام شود خلاف است و با متخلفین برخورد می‌شود.

*انتخابات قطعا به دور دوم کشیده نمی‌شود، چون فقط دو نفر اصلی باقی مانده‌اند؛ البته هنوز نامزدی به صورت کتبی انصراف خود را از انتخابات اعلام نکرده است. البته‌ اگر اخباری که در فصای عمومی مبنی‌بر انصراف برخی کاندیداها مطرح شده است، واقعی باشد انتخابات به دور دوم کشیده نمی شود. امیدواریم نامزدهایی که‌ انصراف خود را در فضای اخبار عمومی اعلام کردند حداکثر تا ظهر امروز این مسئله را اعلام کنند تا در تهیه لیست نهایی انتخابات ریاست جمهوری قید شود.

*از مردم می‌خواهیم از اول وقت پای صندوق رأی بیایند تا با ازدحام جمعیت تا ساعات پایانی مواجه نباشیم. محدودیت زمانی ما تا 12 شب است البته قطعاً انتخابات را تا این ساعت تمدید نمی‌کنیم.

* رفتار برخی نامزدها شاید از نظر عموم تفسیر مختلفی بشود. صداوسیما مواردی از تخلف داشته که آن تخلفات به رئیس سازمان صداوسیما ارجاع داده شده است و تلاش شده که این تخلفات کمتر شود. کمیسیون بررسی تبلیغات در برنامه‌های ضبط شده تا جایی که توانسته تخلفات را حذف کرده اما این امکان در برنامه‌های زنده نبوده است و اتفاقاتی افتاده که مسئولیتش با خود نامزدها است. البته نامزدها شکایات متعددی از یکدیگر داشته‌اند که با توجه به محدودیت وقت ما امکان رسیدگی به همه آنها نبود از سویی خود نامزدها هم در همان برنامه‌ها جواب یکدیگر را داده‌اند. در این مناظره‌ها تلاش شد که زمان به صورت مساوری در اختیار همه نامزدها قرار بگیرد. 

27212

کد خبر 666448

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین