۰ نفر
۱۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۱

ایسنا به نقل از رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت گزارش داد: برای اطلاع از سلامت هر غذا لازم است قیمت آن آنالیز شود.

ناصر حسینی تبریزی گفت: طی سال جاری ۴۰۰ تا ۵۰۰ واحد فروش غذا که به طور غیرمجاز فعالیت می‌کردند پلمب شده‌اند، اما با این وجود همچنان بیش از ۶۰۰ واحد غیرمجاز در حال فعالیت هستند که آنها نیز در آینده‌ای نه چندان دور تعطیل خواهند شد. وی با بیان اینکه فعالیت واحدهای بدون مجوز مشکلات متعددی به دنبال داشته و سلامت مردم را به خطر می‌اندازد گفت: یک واحد غیر بهداشتی و غیرمجاز می‌تواند موجبات مسمومیت بسیاری از مردم را فراهم آورد.
حسینی ادامه داد: دشمن همیشه با توپ و تانک حمله نمی‌کند بلکه ممکن است هزاران راهکار را مورد استفاده قرار دهد. بر همین اساس ضروری است واحدهای فعال در این عرصه حتما از سوی وزارت بهداشت و اماکن تاییدیه‌های لازم را دریافت کنند تا برای مردم امنیت خاطر بیشتری وجود داشته باشد.
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت با تاکید بر تاثیر تغذیه نامناسب در بروز بیماری‌هایی مانند سرطان معده اظهار کرد: در موارد بسیار شاهدیم که غذاهای مختلف با قیمت به مراتب پایین تر از قیمت حقیقی آنها به فروش می‌رسد، اما اگر مردم بخواهند از سلامت یک غذا اطمینان خاطر حاصل کنند لازم است قیمت آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند. در چنین شرایطی با یک بررسی ساده می‌توان به این نتیجه رسید که سلامت غذا در چه وضعی قرار دارد.
وی با بیان اینکه در هفته‌های گذشته چندین واحد پس از بررسی‌های وزارت بهداشت به دلیل وجود گوشت‌های فاسد تعطیل شده‌اند گفت: اکنون در برخی محله‌ها از جمله بازار تهران افرادی بدون دسترسی به واحد صنفی معتبر و محیطی پاکیزه اقدام به فروش غذا می‌کنند که این غذاها در هر ساعت به یک قیمت به فروش می‌رود و ساعت‌ها در آفتاب نگهداری می‌شود. حال تشخیص اینکه چنین غذایی تا چه اندازه می‌تواند سلامت باشد موضوعی است که دشواری چندانی نخواهد داشت.
حسینی همچنین عنوان کرد: در حال حاضر گوشت راسته گوسفندی با قیمتی معادل ۸۵ هزار تومان خریداری می‌شود و یک کیلو برنج ایرانی نیز قیمتی حدود ۱۳ هزار تومان دارد، حال اگر برای تهیه غذایی ۱۰۰ گرم گوشت و ۱۵۰ گرم برنج را در نظر بگیریم تنها برای تامین مواد اولیه آن غذا بالغ بر ۱۰ هزار تومان هزینه وجوددارد یعنی برای تهیه یک پرس کباب با این مواد حداقل ۱۰ هزار تومان صرف خرید برنج و گوشت می‌شود که اگر به این موضوع مواردی مانند قیمت ظروف و سایر هزینه‌های سربار مانند اجاره واحد، دستمزد کارگر و غیره را اضافه کنید رقم به مراتب بالاتر خواهد رفت. اما اگر زمانی غذای تهیه شده با قیمتی کمتر از این به فروش رسید مشخص می‌شود که در اطمینان به آن جای تامل بیشتری وجود دارد.
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت با تاکید بر اینکه بحث رسیدگی به واحدهای صنفی غیرمجاز با جدیت از سوی اتحادیه دنبال می‌شود اظهار کرد: ما از تمام همکاران خود خواسته‌ایم که واحدهای بدون مجوزی که در محله‌های آنها فعالیت می‌کنند را به اتحادیه معرفی کنند تا به پیگیری وضعیت آنها بپردازیم.
طبق مستندات ارائه شده از سوی اتحادیه چلوکباب و چلوخورشت در حال حاضر تهیه هر پرس غذا با برنج درجه یک ایرانی حداقل قیمتی معادل جدول ذیل دارد البته در تعیین قیمت وضعیت واحد ارائه کننده و شرایط آن نیز تاثیرگذار خواهد بود.

 

39223

کد خبر 693798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۸:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۳
    1
    با سلام کاش قیمت چلو خورشت قیمه بدون چیپس هم میذاشتید
  • بی نام A1 ۰۹:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۳
    0
    اول اینکه وزن این محصولات را هیچ کسی نظارت نمیکند ولی دوم اینکه با دیدن این قیمتها فروشندگان قیمت را سریع زیاد میکنند. در جامعه اسلامی مشکل اصلی نظارت است چون با ظاهر اسلامی کار دزدی و غیر اسلامی میشود. مثلا در ملل تابع بودا و عیسی مسیح تمام مسایل بانک و خرید و فروش و تولید و قیمت خرید و فروش نظارت میشود و فقط مسلمان در جهان از بی قید و بندی و تفسیر به رای بهره میبرد.
  • بی نام A1 ۰۹:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۳
    1
    عدس پلو با ۴۰۰گرم گوشت چرخ کرده باید چهل هزار تومن شود و یا اشتباه نوشته اید یا از گوشت حرام گوشت و نجس منظورتان است که استفاده کنند و لیست باید تغییر کند و نوع گوشت را هم باید بنویسید که اشتباه فاحش شده و قبل از اینکه ابلاغ کنید باید تغییر دهید.
  • بی نام A1 ۰۹:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۳
    1
    قیمتها نجومی است برای سایر مسلمانان ضعیف و بیکار و روستایی باید فکر دیگر با قیمت کمتر کنید چون پول نمیشود تهیه کرد که غذای ارزان حتی بشود خورد
  • توسط A1 ۰۹:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۳
    2
    لطفاً رستورانهایی که به قول شما غذای سالم را با این قیمت میدن را هم معرفی کنید ، ما که هر جا رفتیم یا قیمت خیلی بالاتر از اینها بود یا غذا نا سالم بود.
  • راز IR ۱۰:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۳
    4
    اینا هنوز نفهمیدن که نوشتن کلمه "هزار" وقتی صفرهاش رو گذاشتن دیگه لازم نیست
  • بی نام A1 ۱۰:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۳
    3
    البته قیمت خرده فروشی کالا با قیمت خریدهای عمده رستوران ها متفاوت است و در سالهای اخیر کلا مراکز تهیه غذا به سود منطقی قانع نیستند و مثلا در همین تهران دیزی 40 یا 50 هزارتومانی داریم یا چلوکباب 130 هزارتومانی. حساب کتابش را که می کنی می بینی به غذا را تا ده برابر قیمت مواد اولیه می فروشند