ایسنا نوشت: مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره‌برداری راه آهن شهری تهران و حومه در خصوص تصاویر منتشر شده در بعدازظهر روز گذشته در فضای مجازی در خصوص ازدحام جمعیت ایستگاه شادمان در خط ٤ مترو اعلام کرد که این شلوغی به علت کاهش سر فاصله گذر حرکت قطارها در خط ۴ و تقاطعی بودن این ایستگاه است که به سرعت بر طرف شد.

در این اطلاعیه آمده است: «گفتنی است ایستگاه شادمان در خط ٤ متروی تهران یکی از ایستگاه های تقاطعی و پر تردد متروی تهران می باشد و مسافران این ایستگاه در خط ۴ برای خروج می بایست از سکوی خط ۲ تردد کنند که همزمانی تخلیه قطار در خط ۲ جهت خروج مسافران از ایستگاه، موجب افزایش زمان انتظار خروج مسافران می‌شود.

انشالله با تکمیل دسترسی جدید در این ایستگاه توسط شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) از خط ۴ ایستگاه شادمان به خیابان آزادی شرایط دسترسی مسافران برای خروج از این ایستگاه تسهیل خواهد شد».

47238

کد خبر 721098

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ناشناس IR ۱۴:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۴
    0 0
    خط سه هم یک هفته است خیلی شلوغ شده حتی جا برای ایستادن هم نیست