خانه ملت نوشت: کواکبیان گفت: قانون نظام انتخابات باید اصلاح شود تا احزاب بتوانند در انتخابات نیز فعالیت داشته باشند.

مصطفی کواکبیان  در خصوص انتقاد از قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی، اظهار داشت: نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده 10 احزاب تماشاچی هستند و حق رای ندارند و این یک نمونه از ضعف های قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مباحث مختلفی در قانون احزاب وجود دارد که در حال بررسی آن‌ها هستیم تا اصلاحات لازم انجام شود، بیان کرد: قانون فعلی احزاب را در موضوع انتخابات کافی و وافی نمی‌دانیم البته قانون انتخابات نیز باید جداگانه مورد بررسی قرار گیرد.

کواکبیان با اشاره به قانون احزاب فعلی متذکر شد: این قانون صرفا احزاب را برای گرم کردن تنور انتخابات می‌خواهد نه اینکه انتخابات حزبی داشته باشیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: قانون نظام انتخابات باید اصلاح شود تا احزاب بتوانند در انتخابات نیز فعالیت داشته باشند.

سروری: اختصاص بودجه نامتعارف، احزاب را به سمت مجیز‌گویی می‌برد

همچنین باشگاه خبرنگاران جوان نوشت:

پرویز سروری دبیر کل جمعیت رهپویان درباره ردیف بودجه 97 برای احزاب  اظهار کرد: احزاب دارای فرآیند نظارتی قابل قبولی نیستند چرا که تفاوتی بین تشکل‌های سیاسی دارای ساختار که به فعالیت‌های حزبی می‌پردازند و احزابی که فقط در ایام انتخابات به فعالیت پرداخته و بیانیه صادر می‌کنند وجود ندارد، لذا این مسئله همواره باعث سوء استفاده شده است.

وی افزود: متأسفانه دولت‌ها در این زمینه، سیاسی عمل می‌کنند و طبیعتا بیشترین بودجه‌ای که برای احزاب در نظر گرفته می‌شود را به سوی تشکل‌های همسوی خود هدایت خواهند کرد.

سروری تصریح کرد: به نظر می‌رسد که اختصاص چنین بودجه‌ای در راستای تقویت احزاب نخواهد بود و بیشتر این سرمایه به جیب گروه‌های سیاسی هماهنگ با دولت خواهد رفت.

دبیر کل جمعیت رهپویان بیان کرد: حمایت‌های مالی به صورت لجام گسیخته‌ای که دولت براساس نظر خود قرار می‌دهد عملا احزاب را به سوی مجیزگویی خواهد برد.

وی ادامه داد: در نتیجه این فرآیند احزاب از خاصیت و سیر طبیعی خود خارج شده و خواه ناخواه به سمت دولتی شدن پیش می‌روند.

سروری تأکید کرد:‌ لازم است که اگر چنین بودجه‌ای برای تقویت احزاب در مجلس به تصویب رسید سال آینده نیز بررسی شود که این پول‌ها به چه جریان‌هایی تعلق گرفته و چقدر از آن به خزانه احزاب منتقد روانه شده است؟.

دبیر کل جمعیت رهپویان در پایان خاطرنشان کرد:‌ آنچه مشخص است این است که بودجه تعیین شده برای احزاب ساز و کار روشنی ندارد و دست دولت باز است که جریان‌های سیاسی حامی دولت را مورد لطف مضاعف قرار دهد.

 

 29216

 

 

کد خبر 737135

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین