سخنگوی کاخ سفید با حمایت از برخی نا آرامی‌ها در ایران گفت که دولت ترامپ احتمال دارد تحریم‌هایی را علیه ایران به دلیل مقابله با معترضان این کشور اعمال کند.

به گزارش ایسنا، سارا سندرز، سخنگوی کاخ سفید در نخستین نشست خبری سال 2018 در اظهاراتی مداخله جویانه گفت: این اعتراضات یک جنبش محبوب در حال گسترش است که توسط شهروندان شجاع ایرانی برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: آمریکا از این معترضان حمایت می‌کند و از رژیم ایران می‌خواهد تا به خواسته مردمش برای تغییر احترام بگذارد.

وی بار دیگر در ادعایی نخ نما ایران را حامی تروریسم خواند.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز پیش‌تر گفته بود که تحریم ابزاری است که آمریکا می‌تواند از آن علیه ایران استفاده کند.

به گزارش ایسنا، پیش‌تر رییس‌جمهور کشورمان در واکنش به حمایت‌های مداخله‌جویانه مقامات آمریکایی و در راس آنها ترامپ گفت که رییس‌جمهور آمریکا که چند ماه پیش ملت ایران را تروریست نامید نمی‌تواند با مردم ما همدردی کند.

این در حالی است که برخی مقامات دولت باراک اوباما و نیز برخی رسانه‌ها آمریکایی هشدار داده‌اند که اعتراض ایرانی‌ها برای خودشان است نه برای آمریکا.

ترامپ طی روزهای اخیر پیام‌هایی را در توییتر در حمایت از نا آرامی‌های ایران منتشر کرده است که اغلب با واکنش منفی کاربران ایرانی و حتی خارجی مواجه شده اند.

اغلب کاربران به او یادآوری کرده‌اند مردم ایران همان کسانی هستند که او با اتهام تروریست بودن از ورود آنها به آمریکا جلوگیری کرد.

52310

کد خبر 742911

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۳۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
    99 7
    درود بر شرفش
  • بی نام DE ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
    7 109
    احمدی نژاد انتقام گرفت. گفت شما تو دوره دوم من ریختید تو خیابون و تحریم شدیم و اوضاع دولت من خراب شد حالا من با دولت شما این کار رو می کنم. امیدوارم ترامپ خر نشه و ایران رو تحریم نکنه. چون ماییم که به روحانی و باز شدن فضا و اقتصاد نیازمندیم و اگه ترامپ ایران رو تحریم کنه مردم قربانی می شوند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین