منابع خبری مستقل در فلسطین به نقل از منابع رسمی در آمریکا اعلام کردند، دولت اوباما به شکست در سیاست انزوای جنبش حماس اعتراف کرد.

براساس این خبر منابع وابسته به دولت اوباما، سیاست فشار و انزوای حماس را سیاستی ناموفق و اشتباه خواندند و ابراز داشتند دهها کشور در رایزنی با آمریکا، واشنگتن را به پیگیری سیاست گفتگو با حماس ترغیب کرده و چنین سیاستی را در خدمت ثبات منطقه دانسته اند.

 منابع این خبر که در گفتگو با روزنامه المنار فلسطین سخن می گفتند ابراز داشتند گزارشهای بی طرفانه ای که در دولت آمریکا منتشر شده است، نشان می دهد، جنبش حماس دارای پایگاه مردمی قابل ملاحظه ای در داخل فلسطین، منطقه خاورمیانه و برخی از کشورهای فرامنطقه ای است و هواداران این جنبش نیز خواستار سیاست گفتگو هستند. المنار نوشت در حال حاضر رایزنی های پشت پرده دولت اوباما با جنبش حماس ادامه دارد.

کد خبر 74645

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین