قاسمی در واکنش به سخنان معاون رئیس جمهور آمریکا گفت: ملت ایران برای دهه های متوالی طعم دوستی آمریکایی را با انواع بد خواهی و اقدامات نا عادلانه چشیده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به گفتار و اتهامات نادرست و از سر خصومت معاون رئیس جمهور آمریکا گفت: ملت ایران برای دهه های متوالی طعم دوستی و چگونگی "رابطه آمریکایی" را با انواع بد خواهی و اقدامات ناعادلانه از جمله کودتا و سرنگونی دولت ملی و قانونی، کاپیتولاسیون، حمایت از دیکتاتورها، حمایت از صدام در تجاوز به سرزمين ایران و بکارگیری سلاح های شیمیایی علیه مردم بی دفاع برخی از شهرهای ایران، سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران برفراز خلیج فارس و اعطای نشان افتخار به فرمانده ناو حمله کننده به این هواپیمای غیرنظامی، تروریست نامیدن ملت ایران، سال ها تحریم های ظالمانه، بکارگیری نام جعلی برای خلیج فارس ، کارشکنی و بهانه جویی های بی ربط و مکرر در اجرای تعهدات خود در برجام و ايجاد موانع در جهت جلوگيری از بهره برداری ملت ايران از مزایای این توافق بین المللی را چشیده اند و برای وعده های پوچ و توخالی و تجربه شده مقامات آمریکایی هیچگونه ارزشی قائل نیستند.

قاسمی افزود: برخلاف كلمات فريبنده و گرانفروشی این مقام آمریکایی، جمهوری اسلامی ایران هیچ گاه در پی دستیابی به سلاح هسته ای نبوده و نیست و برجام بدرستی و راستی، دروغ پردازی های چندین ساله آمریکایی ها را نزد كشور ها و افكار عمومی جهانيان آشكار ساخت.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی همچنین اظهار داشت: انتظار می رفت این مقام آمریکایی بايد تاكنون و بخوبی دريافته باشد که نقش و حضور ایران در مبارزه با تروریسم و ایستادن در کنار دولت ها و ملت های سوریه و عراق، موثرترين و اصلی ترین دلیل تعبیر نشدن خوابی بود که برخی كشور های فرامنطقه ای و هم پیمانان منطقه ای آنان و به كمک تروريست های افراط گرای خشونت طلب، برای مردم اين منطقه و دولت های مستقل آن دیده بودند.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تصریح کرد: تلاش دائمی و البته بی حاصل مقامات ايالات متحده آمريكا برای ايجاد و توليد تهدیدات ساختگی و دروغین در خلیج فارس و خاورمیانه، صرفا با هدف بی ثبات نگاه داشتن منطقه به نفع اهداف شوم و بلند مدت رژیم صهیونیستی و برای جلوگیری از نزديكی و وحدت کشورهای مسلمان در برابر این رژیم و تامین منافع نامشروع اقتصادی از طریق فروش سرسام آور تسلیحات به کشورهای منطقه است.

49311

کد خبر 748868

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۴
    0 1
    بالاخره دولت امریکا برای جبران کسری بودجه وحشتناکش باید اینجا و اونجا جنگ راه بندازه چون در تاریخ حرکت نکرده و در دوران جنگ جهانی جامونده.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین