محمدباقر قالیباف در دوران حضورش در فرماندهی نیروی انتظامی فروش سربازی را شرف‌فروشی توصیف و تصریح کرده بود: قانون امروز نظام ‌وظیفه جوابگوی نیاز جامعه نیست و باید اصلاح شود.

به گزارش خبرآنلاین، درست 13 سال پیش در چنین روزی سردار قاليباف در مسجد چهار مردان قم هشدار داد: اگر ابهامات در جامعه رواج پيدا كند و مشكلات اساسي چون تبعيض حاكم شود، نسل جواني كه جوياي هويت است، دچار تعارض خواهد شد.
وي بي‌عدالتي را زمينه‌ساز فقر و فساد در جامعه دانست و خاطرنشان كرد: اگر مردم آن چه را كه مي‌شنوند با آنچه كه مي‌بينند، تعارض داشته باشد، وعده‌ها را باور نمي‌كنند و بر اين اساس هر كس كه دلسوز نظام و انقلاب است، براي برون‌رفت از چالشها بايد صادقانه چاره‌انديشي كند.
وي با اشاره به وجود برخي آسيب هاي اجتماعي در جامعه گفت: نيروي انتظامي توانايي جمع‌آوري معتادان، اراذل و اوباش، زنان مفسده و ... را در طول يك هفته دارد، ولي بارها اين سؤال پرسيده شده است كه افراد جمع‌آوري شده را به كجا تحويل دهيم.
سردار قاليباف تاكيد كرد: بايد مساله حجاب در جامعه نيز ضابطه‌مند شود و براي آن آيين‌نامه‌ي شهروندي نوشت تا همه ملزم به رعايت آن باشند؛ چراكه در اين زمينه مشكل قانوني و اجرا وجود دارد.
وي خواستار پرهيز از ديد سياسي نسبت به پديده‌هاي اجتماعي شد و تصريح كرد: هيچ ظلمي از اين بالاتر نيست كه به چنين مسائلي با ديد سياسي نگريست.
فرمانده‌ نيروي انتظامي با بيان اين كه امنيت بايد براي تمام مردم تامين شود، اظهار داشت: همه افراد بايد از امنيت برخوردار باشند و اعمال افراد در اين زمينه تاثيرگذار نيست مگر آن كه مجرم باشند كه البته امنيت اين افراد به اندازه جرمشان كاهش مي‌يابد.

27215

کد خبر 751517

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • اهل منطق A1 ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۴
    0 0
    تو این مملکت همه خوب حرف میزنند ولی نمیدانم چرا به نحو دیگری انجام میشود و در همیشه روی یک پاشنه نا جور میچرخد این یعنی بازی با شعور یک ملت

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین