به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل ازپايگاه خبري پليس،سرهنگ غلامعلي شكري در تشريح اين خبر گفت:در پي کسب خبري مبني بر ورود مقاديري كالاي قاچاق به شهرستان بروجن، رسيدگي به موضوع در دستور کار پليس اين شهرستان قرار گرفت.
وي ادامه داد: مأموران فرماندهي انتظامي شهرستان بروجن با انجام اقدامات پليسي يك دستگاه سواري پژو حامل كالاي قاچاق را شناسايي و آن را متوقف کردند.
سرهنگ شكري افزود: در بازرسي از خودروي توقيفي داخل خودرو يك هزار و 426 بطري نوشابه انرژي زا ، 108 عدد سس فلفل و 4 هزار و 698 عدد آدامس قاچاق فاقد هر گونه مجوز گمرگي به ارزش تقريبي 100 ميليون ريال کشف شد.
فرمانده انتظامي شهرستان بروجن با اشاره به اينکه در اين رابطه يک نفر دستگير و راهي مراجع قضائي شده، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه فعاليت غيرمجاز و قاچاق توسط افراد سودجو، موضوع را در اسرع وقت از طريق تلفن 110 به پليس اطلاع دهند تا نسبت به شناسايي و دستگيري متخلفان اقدام شود.
گزارش فرماندهي انتظامي شهرستان بروجن مستند به اعلام پاسگاه انتظامي دوراهان حاكيست:مقارن ساعت 1134 مورخه 13/11/96 مامورين آن يگاه حين كنترل خودروهاي عبوري در محور لردگان به بروجن به يكدستگاه خودروي سواري پژو ۴۰۵ به شماره انتظامي ۶۲۵ن۳۲ايران ۳۴ به رانندگي فردي به هويت فرزاد انصاري فرزند امين و سرنشيني فردي به هويت سعيد احمدي فرزند هر دو اهل وساكن اصفهان مظنون كه در بازرسي از ،متهمين دستگير موضوع تحت رسيدگي است.
46
نظر شما