به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ درحالی که حدود یک ماه از استعفای محمدعلی نجفی، شهردار سابق تهران میگذرد و او اکنون زیرتیغ جراحی رفتهاست، شورای شهر تهران از میان ۷ گزینه، دو نفر را برای شهرداری تهران برگزید. هرچند که دو نفر پیش از ارائه برنامه انصراف دادند و یک نفر هم صبح امروز از ادامه رقابت منصرف شد.
اما اکنون محمدعلی افشانی و سمیعالله حسینیمکارم باید برای جلب نظر اعضای شورای شهر تهران تلاش کنند تا روز ۲۳ اردیبهشت، شهردار برگزیده شود.
محمدعلی افشانی که امروز ۱۵ رای بدست آورد، فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی است. او مهندسی راه و ساختمان است و کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی (MBA) از دانشگاه صنعتی شریف خوانده است. وی هم اکنون معاون عمرانی وزیر کشور و رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور است. افشانی استاندار استان فارس، معاون عمرانی استانداری خوزستان، معاون عمرانی استانداری سمنان، معاون برنامه ریزی، اداری و مالی استانداری سمنان، معاون برنامه ریزی، اداری و مالی استانداری کهگیلویه و بویر احمد و .. بوده است.
این برای دومین بار است که نام افشانی برای شهردار شدن عنوان می شود، وی در سال 96 نیز از سوی اعضای شورای شهر تهران یکی از گزینه های جدی بود. برنامه او با عنوان محور "تهران شهر زیست پذیر و شهروند مشارکت پذیر" به شورای شهر ارائه شده است.
اما سمیعالله حسینی مکارم که اکنون سرپرست شهرداری است و با نجفی به شهرداری آمد در سوابق کاری خود، مدیریت اداره آموزش و پرورش منطقه ۱۴ تهران، معاونت اداری و مالی آموزش و پرورش تهران و مدیریت کل مدارس شبه قاره هند و مدیرکلی بودجه و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش آمده است.
حسینی مکارم در طول دولتهای نهم و دهم از آموزش و پرورش جدا و به سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران و پست بانک رفت و از آغاز دولت روحانی به عنوان معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (معاون نجفی، سلطانی فر و احمدی فر) منصوب شد.
او در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری در حوزه اقتصاد نظری و اقتصاد برنامهریزی تحصیل کرده است. اما برای حسینی مکارم بیش از بقیه گزینههای شهرداری، جو منفی در فضای مجازی منتشر شد. گفته شده است نام او در لیست املاک نجومی مدیران قالیباف وجود دارد. مکارم البته دریافت خانه را رد نکرده است، اما در توجیه به اعضای شورای شهر گفته: «در سال 85 وارد شهرداری شدم و به عنوان معاون سرمایه گذاری مشغول به کار شدم. گفتند کسانی که 5سال در شهرداری کار می کنند می توانند در تعاونی ثبت نام کنند من هم با 600هزار تومان در تعاونی مسکن ثبت نام کردم. بعد گفتند که در تعاونی مسکن به شما سهم می دهند. جایی که در نظر گرفته بودند. گفتند 74متر مربع به شما تعلق می گیرد. 2 واحد سازمانی به متراژ 230متر به 3 نفر دادند. پول این را نقد گرفتند ولی داخل مدارک نوشته اند تخفیف. این حسن من است وقتی که در مسائل مالی با یک قرارداد مطالعاتی یک میلیون تا یک میلیارد آب داشته باشد، در تعاونی مسکن ثبت نام می کنیم. من اعمال نظر نکردم. این 74متر را دو واحد در نظر گرفتند چون دو مالک داشت. 13 میلیارد ریال را 13میلیارد تومان اعلام کردند. این پرونده در دادگاه رسیدگی شده و نوشته شده؛ «موضوع به کارشناس دادگستری ارجاع شده است، برابر نظر هیئت کارشناسی براساس قیمت واقعی خریداری شده است. لذا اتهام تبانی نمی تواند منتصب به ایشان باشد و قرار منع تعقیب صادر شده است.»
به هرحال شورای شهر تهران پس از یک ماه رایزنی سیاسی و ظاهرا تخصصی به نامهای محمدعلی افشانی و سمیعالله حسینیمکارم رسیده است، به نظر شما کدام یک از این دو نفر برای شهرداری تهران مناسب هستند؟
نظراتتان را در این باره در بخشی کامنتهای همین خبر برای ما ارسال کنید.
۴۷۴۷
نظر شما