۲۱۸ کنتور حجمی هوشمند در دشت «کوهدشت» نصب می‌شود

مهر نوشت: مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان از نصب ۲۱۸ کنتور حجمی هوشمند، در اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی آب‌های زیرزمینی دشت «کوهدشت» خبر داد.

رضا میرزایی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی جهت جلوگیری از اضافه برداشت آب در دشت کوهدشت، قراردادی با پیمانکار ذیصلاح به منظور خرید و نصب تعداد ۲۱۸ کنتور حجمی هوشمند در دشت پایلوت کوهدشت منعقد شده است.

وی افزود: در سوم خرداد ماه سال جاری تعداد ۵۰ دستگاه کنتور حجمی هوشمند از کارخانه به دشت کوهدشت انتقال و عملیات نصب و راه‌اندازی آنها آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای لرستان در خصوص وضعیت آب های زیرزمینی دشت کوهدشت بیان کرد: دشت کوهدشت یکی از دشت های ممنوعه لرستان است که بیلان آب زیرزمینی آن منفی است و سطح دستیابی آب این دشت طی ۳۰ سال گذشته تاکنون حدود ۲۲.۵ متر افت داشته است.

میرزایی تصریح کرد: برای نجات آبخوان دشت کوهدشت، حذف محصولات آبدوست از الگوی کشت این دشت الزامی است.

وی خاطرنشان کرد: اگر اقدامات بازدارنده احیاء و تعادل بخشی آبخوان کوهدشت صورت نگیرد، در آینده ای نه چندان دور دشت کوهدشت تبدیل به یک بیابان غیرقابل کشت خواهد شد که انتظار می رود کشاورزان کوهدشتی در نصب و راه اندازی کنتورهای حجمی هوشمند با شرکت آب منطقه ای همکاری لازم را به عمل آورند.

46

کد خبر 780021

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار