افشاگری تازۀ واشنگتن‌پست دربارۀ پرونده خاشقچی

واشنگتن پست نوشت: اسرائیل، مصر و امارات با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای فشار بر ایران و تحمیل توافق صلح میان اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها متحد شده‌اند.

روزنامه واشنگتن پست فاش کرد که رئیس‌جمهور مصر و نخست‌وزیر اسرائیل در تماس با مقامات آمریکایی خواستار گذشت از خطای محمد بن سلمان در پرونده خاشقجی شده‌اند.

به گزارش ایسنا، روزنامه واشنگتن پست نوشت: عبدالفتاح سیسی، رئیس‌جمهور مصر و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل اخیرا با مسئولان ارشد آمریکایی تماس گرفته‌اند تا شفاعت محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان را بکنند. آن‌ها گفته‌اند که محمد بن سلمان شریک استراتژیک مهمی در منطقه است.

این روزنامه در گزارش خود آورده است: محمد بن سلمان، جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد عربستانی را که در کنسولگری عربستان در استانبول کشته شده، یک تندروی خطرناک می‌دانست. او چند روز بعد از ناپدید شدن خاشقجی با جارد کوشنر، داماد رئیس‌جمهور آمریکا و مشاور وی و جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا تماس گرفته و این موضوع را گفته بود.

واشنگتن پست نوشت: اسرائیل، مصر و امارات با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای فشار بر ایران و تحمیل توافق صلح میان اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها متحد شده‌اند. سیسی و نتانیاهو دیدگاه مشترکی درباره اخوان المسلمین دارند و این گروه را تروریستی می‌دانند.

5252

کد خبر 821488

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی IR ۲۱:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
    0 0
    خبرتون بیات بود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین