علیرضا فرشیدرخ، رییس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپز تهران، در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: قیمت هر صد گرم کباب هم هزار و 300 تومان است و نرخهای مذکور نرخ مصوب هیات مدیره اتحادیه است.
وی ادامه داد: برای حلیم معجوندار نرخی مصوب نکردهایم و افزودن گوشت بوقلمون یا شکر و روغن زیاد بر اساس خواست و نظر مشتری خواهد بود که معمولا بابت آن بیش از 200 تا 300 تومان از مشتریان دریافت نمیشود.
رییس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپز تهران از حضور 150 مامور اتحادیه در سطح تهران به منظور نظارت برعرضه حلیم و کباب بهداشتی و با کیفیت خبر داد.
رییس اتحادیه حلیم، کبابی و آشپز تهران شماره تماس 9-77629658 را به منظور اعلام گزارش تخلفات و رسیدگی به شکایات مردمی در اختیار شهروندان تهرانی قرار داد.
نظر شما