دنیای اقتصاد نوشت : اطلاعات اولیه از سامانه اطلاعات بازار املاک ایران حاکی از انجام و ثبت ۱۸۷ معامله آپارتمان نوساز در فروردین ماه امسال است.

بررسی سهم مناطق از معاملات آپارتمان‌های نوساز در یک ماه گذشته نشان می‌دهد اغلب مناطق ۲۲ گانه شهر سهمی تقریبا برابر از معاملات نوسازها در این ماه داشته‌اند و تنها دو منطقه پرمعامله وزن بالاتری را به خود اختصاص داده‌اند. این دو منطقه به ترتیب مناطق ۱۵ و چهار تهران هستند که در هر یک از آنها بیش از ۲۰ معامله مسکن انجام و تاکنون ثبت شده است.

۱۷۱۷

کد خبر 825742

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مجید IR ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۲
    7 0
    شما میانگین بگیری 15 میلیون. یه خونه 90 متری بیشتر از یک میلیارد میافته برات. با حقوق کارمندی فرض کنی هیچی نخوری و 3 تومن بزاری کنار 37 سال طول میکشه تا بتونی بخریش :))))))))) تازه بر فرض اینکه بتونی 3 تومن بزاری کنار
    • IR ۱۵:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۲
      1 0
      جالب اینجاست که آپارتمان 90 متری برای قشر متوسط مثل کارمند ساخته می شود. قشر مرفه که در 90 متری زندگی نمی کند.
    • IR ۱۹:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۲
      0 0
      تازه اگه توی این ۳۷ سال قیمت ها ثابت بمونه میتونی بعد از ۳۷ سال بخریش

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین