احساس مخالفت و نقد شدید لاریجانی از سوی فراکسیون انقلاب اسلامی نسبت به سال گذشته کمرنگتر شده و این به معنای افزایش تعامل میان فراکسیون و رئیس مجلس است.

به گزارش تابناک، حسین فرهنگی گفت: فراکسیون اصولگریان از ابتدای مجلس هشتم به دلیل بازنگری در تعریف ساختاری خود از کارآیی و پویایی لازم افتاد از این رو کاستی‎های عملکردی فراکسیون به رئیس و هیات رئیسه مربوط نمی‎شود.

وی افزود: یکی از نقدهای وارد به فراکسیون آنست که وقتی هجمه ها به لاریجانی و مجلس زیاد می‌شود می‌بایست به مسائل ورود کند، ولی به دلیل نقطه ضعف یادشده این کار انجام نمی‌شود.

عضو هیات رئیسه مجلس در مورد حذف لیدرها از تأثیرگذاری بر امور فراکسیون تصریح کرد: فراکسیون اصولگرایان به سمت لیدر زدایی حرکت نکرده است باهنر هنوز هم لیدر بوده که همراه حسینیان و صدر در تصمیم‌گیری‌های جمعی نمایندگان طیف اکثریت تأثیرگذار است.

وی در مورد احتمال تسری تغییر هیات رئیسه مجلس به هیات رئیسه فراکسیون اصولگرایان تصریح کرد: ساز و کار انتخاب این دو با یکدیگر متفاوت است و الزاماً انتخابات هیات رئیسه فراکسیون تابع شرایط مجلس نیست، لذا از شرایط و قرائن تغییر اساسی در مدیریت برداشت نمی‌شود؛ چون وضعیتی به وجود نیامده که لازم به این کار باشد.

کد خبر 84156

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین