مسئولان وزارت راه در مجلس حضور یافتند تا در خصوص چگونگی پیشرفت ساخت آزاد راه تهران شمال گزارش خود را به نمایندگان در کمیسیون عمران ارائه نمایند . سید عنایت الله هاشمی عضو کمیسیون عمران و نماینده مردم سپیدان در مجلس شورای اسلامی درباره گزارش تهیه شده از مسئولان وزارت راه به مجلس به خبر گفت : « مسئولان وزارت راه با پی گیری های نمایندگان برآن شدند تا بالاخره گزارشی را به مجلس ارائه نمایند. » هاشمی در ادامه گفت: « بر اساس گزارش ارائه شده ، مقررگردیده که بزرگراه مذکورتوسط دولت و بنیاد مستضعفان و جانبازان بصورت 50 % بنیاد و 50% دولت ساخته شود که بخشی از آن هم بصورت فاینانس با کشور چین انجام میگردد. » قابل ذکر است چینی ها حدود 35 میلیون دلار تاکنون کار انجام داده و صورت وضعیت داده اند. موضوعی که در این میان باید مورد توجه قرار گیرد این است که این پروژه به 4 قطعه تقسیم شده است که , قطعه 4 که از مرزن آباد تا چالوس است با مشکلی روبرو است.
این مشکل تملک اراضی بوده است که 99% آن توسط وزارت راه انجام گردیده و احتمالا در هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید اما نیاز به 130 میلیارد تومان اعتبار دارد.
مهمان دیگر کمیسون عمران انواری رئیس کمیته امداد کشور و مسئولین عمرانی آن کمیته بود ند که گزارشی از وضعیت مسکن افراد تحت پوشش دادند و چنین اعلام داشتند که9/18% خانواده های تحت پوشش در منازل خشت و گلی زندگی می کنند و 23% آنان دارای فقط یک اتاق هستند. 60% افراد تحت پوشش روستائیان در خانه های بی دوام هستند که 30% افراد تحت پوشش شهرنشینان در منازل امانی یا منازل بی دوام زندگی می کنند و یا مستاجرند که در کنار دولت برای آنان و یک برنامه ده ساله برنامه ریزی شده که برای روستائیان 600 هزار واحد و برای شهرنشینان 900 هزار واحد باید ساخته شود و برای سالهای 89 و 90 چهل هزار واحد در برنامه کاری قرار گرفته که باید با همکاری وزارت رفاه و افراد خیر و بستگان و آورده مددجویان اقدام گردد و کمیته امداد به نحوی برنامه ریزی نموده که از مراکز علمی فرهنگی و تسهیلات و افراد خیر در تکمیل و تعمیر و احداث استفاده نماید. بر این اساس ابتدا نیاز سنجی می شود و سعی می شود خانواده های تک نفره حتی الامکان در کنار دیگر بستگانشان باشند که از آنها نیز کمک بگیرند.
نظر شما