روزنامه واشنگتن پست از ارسال نامه 76 نفر از سناتور‌های آمریکایی به اوباما و هشدار آنها به وی در خصوص تشکیل کشور مستقل فلسطینی در خاور‌میانه خبر داد.

در این گزارش آمده است که اکثریت نمایندگان سنای آمریکا در این نامه به اوباما هشدار داده‌اند که اسرائیل در خطر است.

در این گزارش آمده است اکثریت سناتور‌های آمریکایی در این نامه به اوباما هشدار داده‌اند از هرگونه فشار بر اسرائیل برای تشکیل کشور فلسطینی و یا هرگونه موافقتنامه صلحی که " متحد دموکرات ما " را به خطر بینداز اجتناب کند.

این درخواست در حالی صورت می‌گیرد که اوباما طی دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم اسرائیل، از وی خواست تا در مسیر روند صلح حرکت کند.

این سناتورها در نامه خود اعلام کردند: بدون شک دولت‌های ما در خصوص برخی مسائل توافق خواهند کرد و درباره برخی دیگر اختلافاتی خواهند داشت، اما دوستی آمریکا با اسرائیل نیاز به این دارد تا ما بطور نزدیک با ایفای نقش تاریخی خودمان با این دوست معتمد و میانجی فعال کار کنیم.

در بخش دیگری از این نامه خطاب به اوباما آمده است: در حالی که موانع مهمی وجود دارد، ما با شما هم‌عقیده هستیم که هر تلاشی باید برای به واقعیت رساندن صلح باشد.

کد خبر 8816

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین