۰ نفر
۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۹:۰۷

برند درشهرک‌های صنعتی تشکیل و تولید محصولات صنعتی تحت چند برند مشخص عملیاتی می شود.

به گزارش خبرنگار ام بی ای نیوز، خدامراد احمدی رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی با اعلام این مطلب که طرح عدالت صنعتی با هدف عملیاتی شدن 8 هزار واحد نیمه تمام صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی تدوین می شود گفت: با اجرای این طرح به جای اینکه محصولاتی با برندهای مختلف تولید شود، کالاها تحت چند برند مشخص تولید خواهند شد.

وی با اشاره به این که با اجرای این طرح 500 هزار فرصت شغلی جدید در مدت 5 سال ایجاد خواهد شد اظهار داشت: در طرح عدالت صنعتی 5 بخش مورد توجه قرار گرفته که سرعت بخشیدن به اجرای طرح‌های نیمه‌تمام در شهرک‌های صنعتی از جمله این بخش ها است.

وی ادامه داد: با اجرای طرح عدالت صنعتی، در مرحله اول 4 هزار واحد نیمه تمام و در مرحله دوم نیز 4 هزار واحد نیمه تمام صنعتی به بهره برداری خواهند رسید. وی توضیح داد: مدت زمان لازم برای اجرای فاز اول طرح عدالت صنعتی، سه سال و برای اجرای فاز دوم آن دو سال پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه ایجاد واحدهای کوچک صنعتی به عنوان تکمیل کننده زنجیره تولید بین بنگاه های بزرگ و متوسط از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: در این راستا 5 هزار واحد صنعتی در قالب طرح عدالت صنعتی در کشور ایجاد خواهد شد که هزار واحد به فاز اول و 4 هزار واحد بقیه به فاز دوم اختصاص دارند.

به گفته وی، فعال شدن مراکز خدمات کسب و کار در شهرک‌های صنعتی و توسعه واحدهای موفق صنعتی به جای ایجاد خطوط جدید تولید از دیگر اهداف طرح عدالت صنعتی است که در این راستا حدود هزار واحد صنعتی موفق در شهرک‌ها و نواحی صنعتی شناسایی شده‌اند.

وی با بیان اینکه اعتبار لازم برای اجرای طرح عدالت صنعتی از محل وجوه اداره شده و در قالب تسهیلات بانک ملی تأمین خواهد شد، اظهار داشت: در این طرح، فعال شدن صندوق صنایع کوچک پیش بینی شده که این صندوق می تواند تا 90 درصد سرمایه گذاری در صنایع ایجادی طرح عدالت صنعتی را ضمانت کند.

وی همچنین با اشاره به وجود 24 هزار واحد نیمه تمام صنعتی و یا در حال اجرا در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور، تصریح کرد: بسیاری از این واحدها نسبت به دریافت زمین اقدام کردند ولی تولید آنها عملیاتی نشده است. وی افزود: بر اساس هماهنگی انجام شده با قوه قضاییه، جهت شناسایی چنین واحدهایی اقدام شده و به آنها جهت فعال سازی شش ماه مهلت داده شده است.

معاون وزیر صنایع در خصوص تأثیر قطع برق بر تولید واحدهای مستقر در شهرک‌های صنعتی نیز اظهار داشت: طبق تفاهم‌نامه‌ای که سال گذشته با وزارت نیرو منعقد شد، قرار بود یک هفته پیش از قطع برق، به صنایع اطلاع رسانی شود تا برای ساعات قطع برق برنامه‌ریزی کنند.

وی ادامه داد: این اتفاق امسال نیفتاد و در روزهای گرم سال، شهرک‌های صنعتی کشور به ویژه در استان تهران و خوزستان با قطع برق رو به رو شدند. به گفته وی برخی صنایع مستقر در شهرک‌های صنعتی آسیب جزیی را متحمل شدند که قرار شد میزان خسارت آنها محاسبه و در صورت تأیید نهایی، جبران شود.

احمدی در ادامه از افتتاح 270 واحد تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی با اعتبار 470 میلیارد تومان طی هفته دولت خبر داد و گفت: بیشترین این طرح‌ها در استان خراسان رضوی و کمترین آنها در استان‌های کردستان و قزوین اجرایی خواهند شد. وی همچنین با اشاره به پیشنهاد ارائه شده از سوی سازمان صنایع کوچک به کمیسیون تلفیق جهت مدیریت واردات، اظهار داشت: در این جهت، اصلاح برخی قوانین و مقررات را خواستار شده‌ایم.

وی با اشاره به بررسی ایجاد سه شهرک صنعتی مرزی بین ایران و عراق در مرز مهران، شلمچه و چزابه، گفت: پیشنهادی برای ایجاد یک شهرک صنعتی مشترک با کویت در اروند کنار خوزستان در حال بررسی است و علاوه بر این، برای احداث شهرک صنعتی مشترک با پاکستان و جمهوری آذربایجان در حال مذاکره هستیم.

کد خبر 88654

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین