غلامحسین کرباسچی در واکنش به حملاتی که احمدی‌نژاد روز گذشته در مشهد به او داشت، وی را به مناظره دعوت کرد. شهردار اسبق تهران در گفت‌وگویی با شماره چهارشنبه اعتمادملی گفت: «من مایل نیستم به اتهاماتی که آقای احمدی‌نژاد متوجه من کرده جواب بدهم اما حالا که خود ایشان باب بحث را باز کرده لازم است به ایشان چند نکته را یادآور شوم. اولا آن حادثه بین سال‌های 73 تا 75 رخ نداد. دادگاه من در سال 77 انجام شد. آیا آقای احمدی‌نژاد در همه موارد اینگونه آمار و ارقام را اعلام می‌کند؟ دوم اینکه ایشان امروز اتهامی به من می‌زند که من از این اتهام تبرئه شدم. این اتهام محصول یک گروه شبه‌نظامی – مطبوعاتی بود. به‌نظر می‌رسد که آقای احمدی‌نژاد می‌خواهد پرونده جدیدی برای من باز کند».

وی افزود: آقای احمدی‌نژاد که اینقدر به ماجرای شهرداری علاقه‌مند است، خیلی خوب است شفاف به مردم توضیح بدهد در زمانی که شهردار تهران بودند آن 300 میلیارد تومان هزینه بدون سند، چه شده است حتما این را که من مطرح نمی‌کنم. تمام اصولگرایان بسیج شدند، ماجرای مفقود شدن آن 300 میلیارد را کشف کنند. حتی قرار شد تحقیق و تفحص صورت بگیرد اما جلوی ماجرا گرفته شد و آقای احمدی‌نژاد از شهرداری بدون هیچ پاسخی روشن درباره آن 300 میلیارد به ریاست‌جمهوری رفت تا در این دولت 1000 میلیارد تومان، به اعتراف اصولگرایان، گم شود. آقای احمدی‌نژاد به این ماجراها و این مسائل چه کسی قرار است رسیدگی کند؟ شما که دم از محرومان می‌زنید، یکبار برای همیشه بیایید بگویید آن 300 میلیارد تومان در شهرداری و نیز آن 1000 میلیارد تومان در دولت چه شده است. این پول‌ها از پاروی چه کسی بالا رفت؟ خاطرم هست سال 84 زمانی که ایشان رئیس‌جمهور شد، در شهرداری تهران که همچنان زیر نظر ایشان بود، جشنی برپا کرد که 160 میلیون تومان هزینه برداشت، شورای شهر دخالت کرد و بعد اینها مجبور به برگرداندن آن شدند».

کرباسچی در پایان خطاب به احمدی‌نژاد گفت: «من از ایشان می‌خواهم اگر واقعا دلسوز مردم است و درد محرومان را دارد، با بنده در یک مناظره تلویزیونی زنده شرکت کند تا هم ماجرای دادگاه من برای او روشن شود و هم ماجرای مفقود شدن آن پول‌ها در شهرداری و دولت برای مردم روشن شود».

کد مطلب 9907

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۳:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۳
    0 0
    آقای کرباسچی شما دادگاهی شدید، یا 77 یا 73و74 فرقی نمی کند و چیز تازه ای نیست که احمدی نژاد بیان کرده باشد.همه ی دنیا میدانند و حیف و میل در شهرداری با مدارک ارائه شده است ولی چرا حالا شما به فکر میلیارد های احمدی نژاد افتاده اید؟لذا این ها تهمتی بیش نست.
  • حامد IR ۰۷:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۴
    0 0
    درود بر میرحسین موسوی من مطمئن هستم احمدی نژاد همانطور که از موسوی شکست سنگینی خور کر باسچی هم او را شکست دهد !!
  • میر حسین موسوی IR ۱۰:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۴
    0 0
    ای شیر شکوه غرشت را دیدند آنها که به عزت تو میخندیدند دیشب همگی به پای روشنگریت جز چیز جواب دیگری نشنیدند فقط دکتر احمدی نژاد
  • بی نام IR ۱۱:۰۰ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۴
    0 0
    آقاي احمدي نژاد براي تمامي اتهامات پاسخ خواهد داد منتظر مناظره هستيم درود بر احمدي نژاد
  • محمد IR ۰۸:۱۳ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۵
    0 0
    احمدی نژاد یک آدم ترسویی بیش نیست که برای فرار از حقیقت حاظر آبروی هرکس رو اونم از پشت سرش ببره ما رییس جمهور بی ادب نمی خواییم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین