به گزارش خبرنگاران خبرآنلاین، پرسش اصلی از طرفداران احمدی نژاد موضوع کردان است که معمولا تلاش می شود از پاسخ به آن خودداری شود. برخی از این حامیان سعی می کنند مدرک یکی از وزیران خاتمی را مطرح کنند که چون اولا ربطی به موسی ندارد و ثانیا برای اثبات آن مدرکی دردست نیست از آن عبور می کنند.
همچنین ثروت وزیر کشور از سوالات جدی طرفداران موسوی از حامیان احمدی نژاد است و رقمهایی بین 20 تا500میلیارد تومان برای آن ذکر می شود. مشایی نیز از موضوعات داغی است که طرفین را به مشاجرات جدی می کشاند.دفاع او از اسرائیل و شرکت در مراسم پایکوبی دز ترکیه از مسائلی است که درمورد او مطرح است.
از آن سوی حامیان احمدی نژاد موضوع استعفای موسوی از نخست وزیری در سال 67 و درصحنه نبودن بیست ساله وی را به چالش می کشند. از آنجا که این بحث بین جوانانی که خاطره ای از ان دوواقعه ندارند صورت می گیرد معمولا گفتگوها به نتیجه مشخصی نمی رسد. دفاع گروهای اصلاح طلب از موسوی نیز از پرسشهایی است که حامیان احمدی نژاد از طرفداران میرحسین می پرسند.







نظر شما