غذاهای اسپانیایی به شدت تحت تاثیر رویدادهای تاریخی که فرهنگ یک جامعه را می سازد بوده و همچنین آب و هوا عامل مهم دیگر بر روش های پخت و پز این سرزمین است.

به گزارش  خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از توریسم آنلاین، این دستورهای غذایی تحت تاثیر فتح سرزمین‌های تازه؛ که مواد تشکیل دهنده جدیدی را در دسترس قرار می‌داد، تغییر می‌کردند.

غذاهای اسپانیایی در میان محبوب‌ترین غذاهای دنیا شناخته می‌شوند و قدمت برخی از دستورالعمل‌ها به صدها سال می‌رسد.

هر منطقه از اسپانیا با تنوع در پادشاهی های متعدد، دارای غذاهای منحصر به فرد و طعم خاص خود است.

در ادامه با هم سر یک میز که به روش اسپانیایی چیده شد، می‌نشینیم:
۶۱۲۸۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 10 =