در حالی که اکثر مردم هنگام دوش گرفتن یا آبیاری باغچه به فکر قبض آب خود هستند، کمتر کسی وجود دارد که هنگام رفتن به سوپرمارکت به مقدار آبی که برای تولید مواد غذایی فکر کند.

به گزارش سایت «Water Footprint Network» برای تولید هر ماده غذایی مقداری آب مصرف می‌شود که متوسط هرکدام را در این اینفوگرافیک خواهید دید.


برای مشاهده تصویر بزرگ‌تر روی عکس کلیک کنید.
منبع: ایسنا
​۶۷۲۸۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IT ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۰
    5 0
    پس گوشت و آجیل خوب نیست! ایسنا همه کاراش رو کنار گذاشته چسبیده به ضرر و زیان های گوشت و چیزایی که گرون شده