فصل کشت محصول تنباکو اول مهرماه به مدت ۴۰ روز است و فصل برداشت آن اواخر اسفندماه تا نیمه فروردین است.

عمده ارقام مورد کشت رقم های محلی به نام گزیری و بامری است که در روستاهای گزیر و پدل کاشت می شود. محصول تنباکوی روستای گزیر واقع در بندرلنگه با توجه به مرغوبیتی که دارد علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس نیز صادر می شود.بخش عمده تولید این محصول در روستای گزیر است و بازار مصرف آن بندرلنگه ، بندرعباس ، لارستان و میناب است.

عکس: ایسنا


45232

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =