تصاویر زیر تهیه پنیر سنتی در روستای اسکانلو در استان آذربایجان شرقی را نشان می دهد.



عکسها: فارس
282/26

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 40
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 5
  • اعتراض A1 ۱۶:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    21 9
    چقدر کثیفه
  • بی نام A1 ۱۶:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    14 4
    آقا جون نگذاريد اين عكسها را، من الان روحم تو اون حلب ١٧ كيلويي،
  • بی نام A1 ۱۶:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    11 7
    چرا بهداشتی نیستند نه کلاهی سرشون کردند .اینکه دیوارهاشون گچی است
  • محمد IR ۱۶:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    12 1
    به به ... این همون پنیر لیقوانه؟
  • حمیدی A1 ۱۶:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    8 3
    جسارتا سطل زرده مربوط به چه ماده ی اولیه ای می باشد آیا؟
  • بی نام IR ۱۶:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    4 7
    چقدر غیر بهداشتی
  • بی نام A1 ۱۶:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    10 4
    یه بربری داغ یه چای دارچینی داغ پنیر تبریز ریحان تازه چیده شده از باغچه . کجایید ای خونه های ویلایی قدیم.
  • بی نام A1 ۱۷:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    16 5
    سوپر شارژ اسپیدی
  • بی نام IR ۱۷:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    3 6
    چه بهداشتی وهمونیژه واسترلیزه..............
  • بی نام IR ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    21 3
    چهارمین عکس خیلی جالبه. استفاده از ظرف روغن ترمز ماشین برای تخلیه شیر نشون میده که در این کارگاه تولید پنیر, موازین بهداشتی در حد اعلا و فوق استاندارد رعایت میشه.
  • معین A1 ۱۷:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    8 3
    پنیر لیقوان با بربری داغ
  • بی نام IR ۱۷:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    7 5
    اصل پنیره
  • بی نام A1 ۱۷:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    8 5
    فرق بین کشور توسعه یافته و صنعتی و جهان سوم را در عکسها کاملا مشاهده نمودیم
  • بی نام A1 ۱۷:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    7 4
    چقدر لذیذه این پنیر... با بربری داغ و گوجه و خیار...
  • بی نام A1 ۱۸:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    8 4
    چقدر هم بهداشتی
  • بی نام A1 ۱۸:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    8 6
    چقدر غیر بهداشتی..حالم بد شد..
  • ali IR ۱۸:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    6 4
    چه فایده بخاطره گرونی نمی تونم بخرم
  • بی نام GB ۱۸:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    9 2
    به به دستتون بي بلا با اون پنير خوشمزه
  • بی نام RO ۱۸:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    20 2
    شیر رو آزمایش نمیکنن، مسئول فنی و آزمایشگاه ندارن، تو سطل روغن موتور شیر ریختن.دیوارها کاشی نیست.حتی روپوش ندارن اخه کجای دنیا با گرم کن ورزشی لبنیات تولید میکنن و... البته همش هم تخصیر این زحمت کش ها نیست....
  • امیر تبریز اوغلی ضد لنگ و کیسه IR ۱۹:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    15 31
    تبریز شهر اولین هاست
    • ابی IR ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۹
      9 11
      امان از حسودایی که به این نظر منفی دادن
    • علی A1 ۲۰:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
      7 7
      بله اولین تولید کننده پنیر با ظرف روغن سوپر اسپیدی
    • بی نام IR ۰۵:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
      3 8
      شما مجوبر نیستی بخوری
  • پویا IR ۱۹:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    5 4
    کاملا بهداشتی ...
  • شهیاد A1 ۱۹:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    3 3
    چقدر بهداشتی :
  • بی نام IR ۱۹:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    4 3
    به به نهایت بهداشت
  • بی نام IR ۱۹:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    18 2
    پنیر اسپیدی
  • بی نام A1 ۱۹:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    5 3
    بسیار عالی
  • شیرین JP ۲۰:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    7 2
    واااااااای خدایا منو بکش
  • بی نام IR ۲۰:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    27 1
    روش درست کردن پنیرمون هم مثل اقتصادمون پاکه پاکه
  • داداشی A1 ۲۰:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    15 7
    تبریز یکی از بهترین تولید کننده پنیر ایران هس..کاش یه سری به لیقوان که در نزدیکی تبریز هس میزدید که شهرتش جهانیه...
  • جلال IR ۲۰:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    6 1
    به به..
  • آرش A1 ۲۰:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    8 5
    به به میکروب خالی.نوش جان....
  • صابر A1 ۲۰:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    32 0
    نمیدونم چرا هرچیزی که غیر بهداشتی درست میشه،خوشمزه میشه ؟؟؟
  • آفاق IR ۲۱:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    19 15
    تبریز رو دوست دارم خیلی شهر قشنگ و به روزی هست
  • هادی IR ۰۶:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۵
    9 3
    خدا رو شکر حداقل از شر واقعی تهیه میشه
  • بی نام A1 ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۵
    19 10
    خیلی خوشمزه و خوش عطره . با نون بربری و چایی شیرین فوق العاده است ولی با این قیمتها کمتر کسی میتونه بخره. تمام مواد غذایی تبریز خوشمزه و با کیفیت هستن. یاشاسین آذربایجان
  • محسن A1 ۱۷:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۵
    6 5
    کاملا بهداشتی ... سطل روغن سوپر شارژ اسپیدی لباسهای سفید و تمیز کاملا بهداشتی چکمه های تمیز و بهداشتی تحت نظارت کامل وزارت بهداشت و درمان. تا قبل از این گزارش پنیر تبریز خوشمزه تر بود.
  • اتابک A1 ۱۵:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۰
    10 2
    من خودم ساکن استان چهارمحال و بختیاری هستم.برای مصرف خودم و خانواده از تبریز سفارش پنیر میدهم. یعنی از 900کیلومتر فاصله.چون سالمه .درسته دیوار گچیه اما حداقل پنیرش مواد نگهدارنده نداره .درسته استاندارد نداره اما روغن پالم نداره.درسته از ظرف گریس اسپیدی استفاده کرده اونهم به خاطر جابجایی. اما با گریس که نیست.البته اگه بهداشت رعایت بشه که بد نیست اما دیگه عزیزان هم اینقدر مته به خشخاش نزنند. اگر از همین کارگاه حمایت مالی بشه ،وام بدهند آیا بدش میاد کارگاهش را بروز کنه.
  • رضا IR ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۴
    6 3
    به نظرم قلق درست کردن پنیر را نگفته اید.