پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجی پیدا می کندوکارگاه های شیرینی پزی به تهیه آن اختصاص می یابد.

عکسها:مهر
24282 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۴:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۰
    30 9
    سرطانزا
    • علی IR ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۰
      5 1
      خیلی ضرر داره ولی لامصب خیلی خوشمزست.
  • بی نام GB ۱۴:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۰
    9 16
    فقط زولبیا. آخ جوووون