تیتر سه وبلاگها
-
چهار محور برای مشارکت در جهاد حزبالله لبنان
«بر همه مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب و ظالم و خبیث آن را یاری کنند.»
-
همچون آن یار امام حسن (ع) نباشیم
از قول یک تحلیلگر صهیونیست گفتهاند قصد داشتیم ۲ماه قبل حسن نصرلله را ترور کنیم. اما گفتیم اول هنیه را ترور کنیم اگر ایران جواب نداد، برویم سراغ سید نصرالله و ایران انتقام هنیه را نگرفت پس مطمین شدیم میتوانیم نصرالله را هم بزنیم .
-
انتخابات را اشتباه بازی نکنیم
اصلا همهاش بازی است. این را از بن دندان باور دارم. نه فقط انتخابات، همهاش.
-
یکهتاز طوفان الاقصی
خبر غیرمنتظره بود. فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله روز جمعه و بدون اطلاع قبلی در جمع دانشجویان معترض دانشگاه علوم پزشکی در خوابگاه بوستان حاضر شد و آنها را به آرامش دعوت کرد. بیش از ۴۰۰ دانشجو، شنیدند که گفت «من در جریان جزئیات مشکلات شما هستم و خواسته های شما را قبول دارم.» این حضور همدلانه او بود که راه را برای رفع مشکل باز کرد.
-
سانسور امام در صدا و سیما
دوستهای زیادی دارم که در امر سیاست، همسلیقه نیستیم؛ اما گفتگوی سیاسی داریم. این سنت حسنهای بود که از شهید مظلوم آموختهام. از جمله مواردی که گاه در میان این گفت و شنودها حاصل میشد، اینکه چرا صدا و سیما امام را سانسور میکند.
-
برندهای به رنگ اندرزگو
داشتم وارد ساختمان حوزه هنری می شدم که یکی از پیشکسوتان تاریخ شفاهی مرا دید؛ از اثر قوی تولید شده توسط من برای شهید لاجوردی تشکر کرد. خندیدم و گفتم آن کتاب حاصل تلاش پدر است. گفت حتما شما در گویاسازی کمک کرده اید. گفتم نه متاسفانه.
-
کودک کشی بمثابه یک سلاح
یک سوال رایج این است که اصلا چرا حماس جنگ را شروع کرد که کار به این اینجا برسد. از آن طرف چرا اسرائیل اینقدر وحشیانه میکشد و نگران پیامدهای آن نیست.
-
در سوگ درگذشت مهجورانه همسر شهید حاج مهدی عراقی، او هم دومی نداشت
خبر درگذشت همسر شهید عراقی، مرا منتقل کرد به تابستان 15 سال قبل؛ حدود سی سال از شهادت حاج مهدی عراقی گذشته بود که برای ثبت تاریخ شفاهی همسرش، در خانه او را زدیم.
-
اجرای واژگونه مصوبات حجاب و عفاف
شورای عالی انقلاب فرهنگی، چند مصوبه عملیاتی برای حجاب دارد. همچنین شورای فرهنگ عمومی؛
-
موقعیتسازی مهدیها
اکران «موقعیت مهدی» بهانه خوبی است تا از شهدایی یاد کنیم که در فراز مهمی از دفاع مقدس، بهرغم تحریمها قدرت ایران را به جهانیان نشان دادند.
-
دست خالی از موشک و تحمیل آموزش غیر حضوری
روزهای اسفند 1366، در میانه هشتمین سال جنگ تحمیلی صدام از یک توانایی جدید رونمایی کرد که همه تحلیلگران اصرار داشتند بدون کمک خارجی هرگز چنین امکانی را نداشت.
-
اوکراین و اهمیت واژگان در مذاکرات
۱۵ آذر ۱۳۷۳، برای اوکراین روز مهمی بود. بوریس یلتسین، رئیس جمهور روسیه و بیل کلینتون، رئیس جمهور ایالات متحده، پس از امضای «یادداشت بوداپست» با لئونید کوچما رئیس جمهور وقت اوکراین دست به دست شدند تا خلع سلاح هستهای و الحاق این کشور به NPT را برابر تضمینهای امنیتی به اوکراین اعلام کنند.
-
دلهرهای برای آبنباتهای نماز جمعه
بچه که بودم؛ بعد از صبحانه جمعی و کارهای اول صبح، برنامه جمعههایم با یافتن بابا در حیاط شروع میشد.
-
پژوهشگری که قدرش شناخته نشد
«سلام. تب ۵/ ۳۹، سرفه شدید، عطسه شدید، لرز بسیار شدید؛ عمر البته دست خداست و ۶۴ سال خودش یک عمره. وصیتنامه را نوشتم و الان دارم روی نشست تخصصی کار میکنم و در صفحه ۶۰ هستم.»
-
به بهانه هشتادمین سالگرد اشغال ایران
پشت پرده عدم مقاومت ارتش در برابر تجاوز متفقین
از همان نیمه شب سوم شهریور1320که نیروهای شوروی از شمال و نیروهای انگلیسی و هندی از غرب و جنوب به ایران حمله کردند، ارتش ایران فروپاشید.
-
تشکیلات و حزب امام هادی (ع)
یکی از مباحث قابل تأمل در نگاه امام خامنهای، دریافت تشکیلاتی ایشان از سیره اهل بیت علیهم السلام است که خود ایشان از آن به عنوان حزب_امامت یاد کرده بودند.
-
1400 انتخاباتی بدون احزاب
حضور روزنامه نگاران اصلاح طلب در دیدار با رئیسی از یک سو، سکوت نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان از سوی دیگر و مواضع متشتت احزاب اصلاح طلب نشان داد که باید تقسیم بندیهای سیاسی را بازنگری کرد. اما به نظرم تغییر مواضع و ضرورتهای کنش سیاسی، همه ماجرا نبود.
-
شهیدان راهنما برای تشکیل حکومت اسلامی
26 خردادماه سال 1378 بود که در دیداری رهبر معظم انقلاب درباره شهدایی که به رهبری حاج صادق امانی شاخه مسلحانه موتلفه را تشکیل داده بودند و عامل اجرای کاپیتولاسیون و تبعید امام خمینی را اعدام انقلابی کرده بودند.
-
برنامه یک ساله برای برکشیدن همتی
مظلوم نمایی یکی از قدیمیترین ابزارهای عملیات روانی اصلاحطلبان است. ابزاری که این روزها روی آن حساب جدی باز کردهاند.
-
مرجعیت رسانههای اجتماعی در انتخابات؛ طلیعهای بر پساحزبگرایی
انقلاب اسلامی ایران ناقد همه سیاستهای سلطه برجای مانده از رژیم شاهنشاهی بود. از جمله میتوان به نگاه نقادانه درباره تک حزبی شاه (حزب رستاخیز) اشاره کرد.
-
کاش آقای زیباکلام این کتاب را بخواند
شاید در نگاه اول چنین به نظر آید که شخصیت و کارنامه رضاخان با گذشت یکصد سال از کودتای 1299 برای مردم ایران به خصوص علاقهمندان به تاریخ پنهان نیست؛ اما اگر کمی ژرفتر بنگریم نکات بسیاری درباره او وجود دارد که ضرورت پژوهش بیشتر را نمایان میکند.
-
تداوم تغافل اصولگرایان نسبت به هشدار راهبردی رهبری
رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش از انتخابات 1396 چهار بار با تأکید بر مضرات «دوقطبی سازی» در انتخابات، نسبت به آن هشدار دادند.
-
چرا به واکسن آمریکایی "نه" میگوییم ولی به چین نه؟
روز گذشته امام خامنهای در سخنرانی خود فرمودند: « اگر آمریکاییها توانسته بودند واکسن تولید کنند، این افتضاح کرونایی در کشور خودشان پیش نمیآمد. چند روز پیش در ظرف ۲۴ ساعت، اینها چهار هزار نفر تلفات داشتند. اینها اگر بلدند واکسن درست کنند، اگر کارخانه فایزرشان میتواند واکسن درست کند، چرا میخواهند به ما بدهند؟ خب خودشان مصرف کنند که این قدر مرده و کشته زیاد نداشته باشند.»
-
از ارتش نوین رضاخانی تا مدافعان حرم سلیمانی
ساعت سه ساعت و نیم بعداز ظهر سوم شهریور 1320، مجلس شورای ملی به درخواست دولت جلسه فوقالعاده تشکیل داد و «علی منصور» از آغاز حمله متفقین به خاک ایران بهرغم اعلام بیطرفی کشورمان گزارش داد.
-
علل شکست مصدق به روایت آیتالله طالقانی
هنوز یک ماه از پیروزی انقلاب اسلامی نگذشته بود که گروهها و احزاب مختلف، در دعوت به برگزاری مراسم بزرگداشت دکتر مصدق بر سر مزار او به رقابت برخاستند.
-
پشت پرده اخبار جعلی در حمایت از نظام
حتما شما هم این روزها با اخباری مواجه شدهاید که ظاهری مدافعهگرانه از ایران دارد؛ اما خیلی زود مشخص شده است که آن خبر دروغ بوده است.
-
انتقام با شمشیر داموکلس
ماجرای اسطورهای بر تخت پادشاهی نشستن داموکلس و مشاهده تهدید دائمی شمشیر تیزی بالای سرش که با تار موئی از دم اسب آویزان بود، امروزه به ضرب المثلی در ادبیات سیاسی تبدیل شده است.
-
چرا امام به شاه «اعلیحضرت همایونی» گفت ؟
ارتحال آیت الله بروجردی در 10 فروردین 1340 ، شوکی به جامعه مذهبی ایران بود که خود را در برابر برنامه دین ستیزانه خاندان پهلوی، بیپناه احساس کرد.
-
بازخوانی استعفای بازرگان؛ چهل سال بعد
در آستانه اولین سالگرد انقلاب اسلامی و در شرایطی که هنوز هیجان اسناد در حال افشا از سفارت آمریکا فروکش نکرده بود؛ مهندس مهدی بازرگان مقالهای بلند در روزنامه کیهان – که در آن مقطع توسط ابراهیم یزدی اداره میشد - با تیتر «چرا با سفیر آمریکا و شوروی ملاقات کردیم» منتشر کرد.
-
بازخوانی استعفای بازرگان
در آستانه اولین سالگرد انقلاب اسلامی و در شرایطی که هنوز هیجان اسناد در حال افشا از سفارت آمریکا فروکش نکرده بود؛ مهندس مهدی بازرگان مقالهای بلند در روزنامه کیهان – که در آن مقطع توسط ابراهیم یزدی اداره میشد- با تیتر «چرا با سفیر آمریکا و شوروی ملاقات کردیم» منتشر کرد که تلاش داشت به انتقادات درباره رابطه نهضت آزادی با آمریکا پاسخ دهد.