صفحه ایجاد شده به نام وزیر ارتباطات در فیسبوک غیرواقعی است
روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: صفحه ایجاد شده در شبکههای اجتماعی به نام دکتر محمود واعظی غیر واقعی است. به گزارش خبرگزاری مهر، در پی ایجاد صفحهای به نام دکتر محمود واعظی در فیسبوک و یا سایر شبکههای اجتماعی، روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با صدور اطلاعیهای ایجاد این صفحه را غیرواقعی خواند. در این اطلاعیه آمده است: صفحه ایجاد شده در فیسبوک که اقدام به درج اخبار مربوط به دکتر واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کرده است هیچگونه وابستگی به دکتر واعظی و وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات ندارد و از نظر این وزارتخانه غیر قانونی است. براساس این اطلاعیه، در صورت ایجاد صفحهای در فیسبوک به نام دکتر واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، روابط عمومی وزارتخانه اعلام عمومی خواهد کرد تا رسانهها و دیگر اقشار مردم بتوانند از آن استفاده کنند.
سیمکارتهای دائمی همراه اول؛ حذف ودیعه، تضمین رومینگ
ودیعه سیمکارتهای دائمی همراه اول از قیمت سیمکارت حذف و تضمین رومینگ بینالملل اضافه شد. اکنون از قیمت سیمکارت دائمی این اپراتور که ۲۵۶ هزار تومان به فروش میرسد، ۹۴ هزار تومان تضمین رومینگ بینالملل است. به گزارش فارس، سیمکارت دائمی همراه اول که توسط شرکت ارتباطات سیار ایران به فروش میرسد ۲۵۶ هزار تومان قیمت گذاری شده است. پیش از این قیمت سیمکارت دائمی همراه اول ۲۸۸ هزار تومان بود که با توجه به پروانه شرکت مخابرات ایران، قیمت به ۲۵۶ هزار تومان اصلاح شد. همچنین خرداد ماه امسال کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، با مصوبه جدیدی تغییراتی را در ترکیب هزینه سیمکارتهای دائمی به اپراتورهای تلفنهمراه ابلاغ کرده است. مبلغ ۲۵۶ هزار تومان شامل ۱۲۰ هزار تومان هزینه اتصال است که قابل برگشت به مشترک نیست. همچنین به ۱۲۰ هزار تومان هزینه اتصال مبلغ ۶ هزار تومان بعنوان ۵ درصد مالیات بر ارزش افزوده اضافه میشود. ۳۶ هزار تومان نیز به عنوان تضمین در نظر گرفته شده که این مبلغ همان تضمین پرداخت توسط مشترک (سپرده) است. گفته میشود این مبلغ تقریبا معادل ۳ برابر کارکرد قبض یک دوره مشترک با (احتساب میانگین هر قبض ۱۲ هزار تومان) تعیین شده است. در نهایت نیز مبلغ ۹۴ هزار تومان به تضمین رومینگ بینالملل اختصاص دارد و ودیعه تضمین رومینگ بینالملل در سیمکارتهای دائمی شده است.
هشدار به استفادهکنندگان از اینترنتبانک در اماکن عمومی
پلیس فضای تبادل اطلاعات در مورد استغاده از اینترنت بانک در اماکن عمومی هشدار داد و گفت: اماکن عمومی دارای اینترنت رایگان محل مناسبی برای اینترنتبانک نیستند. به گزارش خبرگزاری مهر، حبیبالله رجبلی رئیس پلیس فتای استان گلستان درباره رعایت بیشتر نکات امنیتی در فضای مجازی اعلامکرد: اینترنتبانک یکی از خدمات بانکداری الکترونیک است که از طریق آن میتوان در وقت صرفهجویی کرد اما بکارگیری نکات ایمنی هنگام استفاده از این قبیل خدمات میتواند هم کار را سریعتر کرده و هم ایمنی حسابهای بانکی را افزایش دهد. وی افزود: هیچگاه در مراکز عمومی نظیر کافینتها یا مکانهایی که اینترنت رایگان در اختیار افراد قرار میدهند و از امنیت کافی برخوردار نیستند از اینترنت بانک استفاده نکنید. رئیس پلیس فتای گلستان از شهروندان خواست هنگام پرداخت وجه، رمز و گذرواژه را تنها در سایت بانک وارد کرده و حتیالامکان این اطلاعات را یادداشت نکنند و آن را تنها در حافظه خود نگاه دارند. رجبلی با تاکید بر اینکه شهروندان باید هر ۶ ماه یکبار رمز اینترنتی خود را تغییر دهند هشدارداد: به هیچ عنوان بانک رمزهای بانکی شما را درخواست نمیکند و در صورت دریافت پیامهایی که اطلاعات شخصی شما را خواستار شدند، حتما مراتب را به بانک مربوطه و پلیس فتا اطلاع دهید.
آمادگی وزارت ارتباطات برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان/ اعطای وام تا سقف ۲میلیارد تومان
قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آمادگی این وزارتخانه برای حمایت از شرکتهای تولیدی و دانشبنیان در حوزه ICT خبر داد و گفت: این وزارتخانه تا سقف ۲میلیارد تومان امکان اعطای وام به شرکتهای دانشبنیان و تولیدی را دارد. مرتضی براری در گفتگو با خبرنگار مهر، به برنامههای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای حمایت از شرکتهای تولیدی و دانشبنیان این حوزه اشاره کرد و اظهار داشت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از شرکتهایی که درخواست دریافت وام و تسهیلات دارند استقبال میکند. وی با بیان اینکه در سال جاری تاکنون حدود ۳۰ میلیارد تومان وام و تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اعطا شده است، ادامه داد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از صندوق تسهیلات و وام وجوه اداره شده اعتباری بالغ بر ۸۰میلیارد تومان برای ارائه تسهیلات به بخش تولید و پژوهش و نوآوری درنظر گرفته است اما شرکتهای دانش بنیان تقاضا و درخواست چندانی نسبت به این موضوع ندارند و از تسهیلات این بخش استقبال نمیشود. قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: این وزارتخانه براساس برنامههای مدنظر میتواند به شرکتهای متقاضی تا سقف ۲میلیارد تومان تسهیلات اختصاص دهد اما شواهد نشان میدهد که آنطور که باید این تسهیلات مورد استقبال واقع نمیشود. براری الزام برای ضمانتهای اجرایی را از جمله دلایل عدم استقبال از وام وجوه اداره شده این بخش برشمرد و گفت: شرکتهای تولیدی و کوچک امکان تامین ضمانتنامههای بانکی را ندارند و براین اساس ترجیح میدهند از این تسهیلات بهره نبرند. وی با تاکید بر برنامههای در دست انجام برای رفع مشکلات موجود و تسهیل نحوه دریافت وام، آمادگی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را برای حمایت از شرکتهای تولیدی و دانشبنیان در این حوزه اعلام کرد.
رقابت فشرده گیمرهای حرفهای در جام دیجیتال آغاز شد
به گزارش خبرنگار مهر، مرحله مقدماتی مسابقات بازیهای رایانهای (جام دیجیتال) شور و نشاطی را بر خانههای فرهنگ دیجیتال و مراکز برگزارکننده این دوره از مسابقات حاکم کرده و توانسته علاقمندان به بازیهای رایانهای را به گود رقابت بکشاند. امسال، دومین دوره از مسابقات بازیهای رایانهای(جام دیجیتال) در حال برگزاری است، با این تفاوت که در سال جاری بازیهای «کانتر» و «دوتا» به صورت گروهی برگزار شده و زنان نیز با بازی رایانهای «بلور» به عرصه رقابت در زمینه بازیهای رایانهای وارد شدهاند. بر این اساس، قرار است تا ۲۸ شهریورماه نفرات برتر هر استان برای صعود به مرحله نهایی معرفی شوند؛ ضمن اینکه در تهران نیز همزمان با سراسر کشور، ۴ نمایندگی، برگزارکننده این مسابقات هستند که هر یک با معرفی نفرات و تیمهای برتر، ۴ سهمیه را به خود اختصاص میدهند. در عین حال، یک سهمیه در استان تهران نیز به رقابت افرادی اختصاص خواهد یافت که در روزهای ابتدایی هفتمین نمایشگاه بینالمللی رسانههای دیجیتال در مهرماه، به رقابت خواهند پرداخت؛ در واقع رقابتکنندگان افرادی هستند که به هر دلیل از ثبت نام در مسابقات مقدماتی باز مانده و میتوانند یک بار دیگر شانس خود را برای برنده شدن در این مسابقات امتحان کنند. مرحله نهایی مسابقات بازیهای رایانهای جام دیجیتال در مهرماه و همزمان هفتمین دوره نمایشگاه بینالمللی رسانه های دیجیتال برگزار میشود.
جلوگیری از فروش سیمکارت رایتل تخلف است
برخی از شرکتهای مخابراتی استانها از جمله شرکتهای مخابراتی استانهای کردستان، همدان، یزد، آذربایجان غربی به نیابت از شرکت ارتباطات سیار و براساس بخشنامه ارسالی آن شرکت طی شماره 1987/ه/870 دفاتری را که خدمات ارتباطی شبکه تلفن همراه رایتل را ارائه میکنند، از طریق ارسال اخطار، تهدید به قطع همکاری کردهاند.مجید ذوقی - سرپرست واحد حقوقی و رگولاتوری رایتل - در گفتوگو با ایسنا، با بیان این مطلب و با بیان اینکه البته این مورد با مخالفت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و کارگروه راهبری دفاتر پیشخوان خدمات دولت و بخش غیردولتی بخش عمومی مواجه شده است، گفت: متاسفانه بر اساس گزارش نمایندگیهای فروش، شرکت ارتباطات سیار بهعنوان یکی از شرکتهای زیر مجموعه شرکت مخابرات ایران همچنان به فعالیتهای غیرقانونی و خلاف مقررات موجود در این راستا اقدام کرده و برخی از دفاتر استانها را با اخذ تعهد نامه محضری، دفاتر پیشخوان خدمات دولت را از ارائه خدمات اپراتورهای رقیب همراه اول از جمله شرکت رایتل منع کرده است.ذوقی تصریح کرد: با توجه به موارد فوق سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیوئی طی نامه شماره 62635/103 در تاریخ هشتم آبانماه 91 اینگونه موارد را یک اقدام ضدرقابتی تلقی کرده و بخشنامه شرکت ارتباطات سیار را در این زمینه باطل اعلام کرده است.سرپرست واحد حقوقی و رگولاتوری رایتل ادامه داد: از سوی دیگر کارگروه راهبری دفاتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی غیر دولتی در حضور اعضا و نماینده شرکت مخابرات ایران در تاریخ دوازدهم اسفند 91 جلسهای تشکیل داده و بر مبنای بند یک صورتجلسه، هرگونه اقدام ضد رقابتی دستگاههای خدمات دهنده را ممنوع و بخشنامه شرکت ارتباطات سیار را با تاکید بر بخشنامه سازمان تنظیم مقررات باطل اعلام کرده است.وی در ادامه افزود: بر اساس ماده 38 قانون مدیریت خدمات کشوری، بخش 2 بند ج ماده 46 قانون برنامه پنچ ساله پنجم و همچنین ماده 4 آیین نامه ایجاد و بهره برداری از دفاتر پیشخوان خدمات و بخش عمومی غیر دولتی، اقدام شرکت ارتباطات سیار درخصوص تهدید دفاتری که خدمات سایر اپراتورها (ایرانسل و رایتل) را ارائه میکنند، برخلاف قوانین ومقررات موجود بوده و قابل پیگیری است.
اشکالات مرکز پژوهشها به اجرای قانون تجارت الکترونیکی
مرکز پژوهشهای مجلس در اظهارنظر کارشناسی خود درباره «لایحه تعیین تعرفههای خدمات مرکز توسعه تجارت الکترونیکی» اعلام کرد: قانون تجارت الکترونیکی با وجود گذشت 10 سال از تاریخ تصویب آن هنوز به طور شایسته اجرایی نشده است.
راه اندازی کمیسیون باند پهن توسط ITU و یونسکو
سایت زیر ساخت نوشت: کمیسیون باند پهن با همکاری ITU و یونسکو ،با هدف توسعه دیجیتال و به درخواست بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد راه اندازی شد.این کمیسیون در ماه می 2010، پنج سال پس از اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی (WSIS) تأسیس شد.هدف این کمیسیون گنجاندن اولویت باند پهن در دستور کار سیاستهای بین المللی و القای باور به نقش کلیدی گستر ش باند پهن در هرکشوری، برای تسریع در پیشرفت تا پایان سال 2015 است.این کمیسیون شامل : مدیران عامل ارشد، برنامه ریزان صنعتی، سیاست گذاران ارشد و نمایندگان دولت، سازمانهای بین المللی ، دانشگاهها و سازمانهای مرتبط با توسعه است.برنامه ریزان به ارائه بینش و تجربه غنی در نحوه استقرار و استفاده از شبکه های باند پهن به نفع جوامع و کاربران نهایی باور دارد.بر اساس نگاه این کمیسیون : شبکه های باند پهن زیرساخت های اساسی در یک جامعه مدرن، درست مثل جاده ها، برق یا آب هستند.از سوی دیگر ابزاری منحصربفرد قدرتمندی برای تسریع پیشرفت به سوی اهداف توسعه هزاره هستند.همچنین شبکه های باند پهن به طورقابل ملاحظه ای مقرون به صرفه و سودآور هستند و در هر دو حال و بطور یکسان در توسعه و اقتصاد درحال توسعه نقش دارند.باید توجه کرد که شبکه های باند پهن زیربنای تمامی بخش های صنعتی ، خدمات عمومی و پیشرفت اجتماعی هستند ودولت نیز ، برای ارتقای بهره برداری از شبکه های باند پهن و توسعه همکاری های مشترک، بایدبا صنعت در تعامل باشد.این کمیسیون معتقد است که با سرعت بالا و اتصال به ظرفیت بالای باند پهن اینترنت تأثیر مستقیمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی خواهد داشت و بدون زیرساخت های باند پهن و خدمات ، کشورهای درحال توسعه خطر محرومیت از مشارکت در رشد اقتصاد دیجیتال جهانی را در پیش رو دارند.این کمیسیون با هدف ترویج تصویب باند پهن به دنبال برنامه ای است که همه مردم جهان بتوانند از مزایای استفاده از باند پهن بهره مند شوند.
تجهیز همه سیستمهای دولتی به نرمافزارهای آزاد
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان، از تجهیز همه دستگاههای دولتی کشور به نرمافزارهای آزاد تا شش ماه آینده خبر داد و گفت: امنیت بالای این نرمافزارها، یکی از مهمترین علل این اقدام است.به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مرتضی شهامی با اشاره به برگزاری همایش "زیکانف" در زنجان، افزود: با توجه به مزایای بالای نرمافزارهای آزاد و متنباز با مصوبه جدید دولت همه دستگاههای دولتی موظف به تجهیز سیستمهای اداری خود به این نرمافزارها تا شش ماه آینده شدهاند که این رویکرد جدید دولت با توجه به نیازمندی سیستمهای دولتی به امنیت بالای آنها اتخاذ شده است و این امر با عنوان طرح مهاجرت نرمافزارهای مستقل در بستر بومیسازی تدوین و به همه ادارات از سال شده است و چهارمین همایش زیکانف که شهریورماه امسال در زنجان برگزار شد در جهت تایید اهمیت نرمافزارهای آزاد صورت گرفته است.وی با اشاره به مزایای این نرمافزارها، هدف از برگزاری همایش open source را معرفی مزایای آنها ذکر کرد و ادامه داد: چهارمین دوره همایش با ارایه 16 مقاله از 17 استان و با حضور 200 شرکتکننده طی روزهای 15 و 16 شهریورماه برگزار شد که کیفیت و تنوع مقالات ارایه شده نسبت به سالهای گذشته از رشد قابل ملاحظهای برخوردار بود و گروههای شرکتکننده نیز جزو نفراتی بودند که برای اولینبار در این همایش شرکت کردند که این نشان از موفقیت زیکانف در جذب نیروهای جدید دارد.شهامی با برشمردن مزایای open sourceها، رایگان بودن آن و همچنین اختیار عمل کاربران و اعمال تغییرات در آن را از وِیژگیهای مهم آن دانست و ادامه داد: کاربران اجازه دارند این نرمافزارها را مطالعه و متن آنها را تغییر دهند و با ذکر منبع دوباره منتشر کنند و بنابراین منبع اصلی در اختیار همه قرار میگیرد و هر کاربر میتواند ورژن خاص خود را داشته باشد، از طرفی یکی از مهمترین مزایای این نرمافزارها علاوه بر امنیت بالای آنها، رایگان بودنشان است.وی، فلسفه اصلی سیستم عامل لینوکس را رایگان بودن آن دانست و آنرا شبیه به سنت اسلامی وقف ذکر کرد و یادآور شد: در این سیستم دانش همه کاربران به اشتراک گذاشته میشود و در حقیقت وقف دانش افراد محیط است و تنها شرط استفاده و بازتولید آن اشاره به تولیدکننده اصلی آن میباشد که این امر سبب همافزایی و افزایش توان افراد گروههای علمی میگردد.
56503
نظر شما