تیتر سه زیرسرویس
-
آزمایش تراشه مغزی نورالینک در امارات / کنترل با ذهن ممکن میشود
نورالینک، شرکت فناوری عصبی «ایلان ماسک»، از آغاز آزمایش بالینی خود در امارات با همکاری وزارت بهداشت ابوظبی خبر داد. این شرکت اعلام کرد آزمایش «UAE-PRIME» بررسی خواهد کرد چگونه افراد دارای اختلال حرکتی و گفتاری میتوانند از ذهن خود برای کنترل دستگاهها و برقراری ارتباط استفاده کنند.
-
چشمان آبی نتیجه یک جهش ژنتیکی نادر
راز چشمهای آبی فاش شد: همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمیگردند
تا به حال فکر کردهاید چرا رنگ چشمان برخی از افراد آبی است؟ دیگر نیازی به حدس زدن نیست. چرا که دانشمندان دلیل آن را کشف کردهاند.
-
معجزه تراشه نورالینک در مغز اولین بیمار مبتلا به «ALS»
اولین بار در جهان یک بیمار توانست با ایمپلنت مغزی ویدیو بسازد و آن را در یوتیوب منتشر کند. این بیمار که به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک یا ALS مبتلاست، و نمیتواند صحبت کند اما به کمک هوش مصنوعی گراک و ایملپنت مغزی نورالینک توانسته ویدیویی بسازد و قصه زندگی و بیماری خود را روایت کند.
-
درمانگر ایرانی برنده مدال اختراعات جهانی شد
سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) جایزه خود در پنجاهمین نمایشگاه اختراعات جهانی ژنو سوئیس را به یک درمانگر زن ایرانی اعطا کرد؛ این رویداد تحت پوشش سازمان ملل در ژنو برگزار میشود.
-
ایمن شدن مقابل سم مار با حرکتی باورنکردنی
مردی که عاشق نیش خوردن است / طلاق به قیمت تولید پادزهر
تیم فرید خود را در برابر ۱۶ گونه مار ایمن کرده است. او به مارها اجازه داد که او را ۲۰۲ بار نیش بزنند و همین باعث شد تا بدنش با تولید پادزهر، ایمنی عجیبی دربرابر نیش مارها پیدا کند.
-
موبایل، کامپیوتر و افزایش ۸۲ درصدی خطر گردندرد
نتایج یک مطالعه علمی نشان میدهد نشستن برای بیش از شش ساعت در روز میتواند باعث گردن درد شود، مشکلی که هر ساله در حال افزایش است و علاوه بر هزینههای درمانی بالا میتواند ناراحتیهای شدید دیگری را به دنبال داشته باشد. کار با موبایل نیز میتواند تا ۸۲ درصد باعث گردندرد شود.
-
سومین تراشه نورالینک در مغز انسان قرار گرفت/ بیمار با کمک هوش مصنوعی گراک توانست دوباره حرف بزند!
مردی اهل آریزونای آمریکا که سومین دریافتکننده تراشه نورالینک است، توانسته با استفاده از این تراشه دوباره با صدای خودش صحبت کند و قدرت سخن گفتن را به دست بیاورد.
-
کوچکترین قلب مصنوعی جهان، جان پسر ۷ ساله چینی را نجات داد
با موفقیت ایمپلنت کوچکترین قلب مصنوعی در چین، امیدی تازه برای درمان نارسایی قلبی کودکان ایجاد شد.
-
کوچکترین قلب مصنوعی جهان / شاهکار ۴۵ گرمی در بدن پسربچه ۷ ساله جای گرفت
پزشکان در ایالت ووهان چین به طورموفقیت آمیز یک قلب مصنوعی ۴۵ گرمی معلق مغناطیسی را دربدن یک پسربچه هفت ساله پیوند زدند و به این ترتیب گزینه ای جدید برای درمان نارسایی قلب کودکان ارائه کردند.
-
موشهای کور به لطف طلا، دوباره دیدند؛ آیا نوبت انسانها رسیده؟
بازگشت بینایی با استفاده از طلا
اینطور به نظر میرسد که فاصله کمی با خداحافظی با ایمپلنت و جراحیهای سخت چشمی داریم و انقلابیترین درمان بینایی، نوید روزهای زیبایی را به نابینایان میدهد.