غذاهای تند چه فایده‌ها و ضررهایی دارند؟

مرکز تغذیه در ایالت بادن وورتمبرگ آلمان اعلام کرد که غذاهای تند مانند فلفل تند، زنجبیل و خردل فواید زیادی برای سلامتی دارند؛ زیرا ترشح بزاق و شیره معده را افزایش می‌دهند و حرکات معده و روده‌ها را بیشتر می‌کنند. هم‌چنین موجب بهبود فرآیند گوارش نیز می‌شوند.

زینب کامرانی: به گزارش مرکز تغذیه آلمان، غذاهای تند در جهت تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با باکتری‌ها، ویروس‌ها، قارچ‌ها و میکروب‌ها عمل می‌کنند. همچنین موجب گشادی رگ‌های خونی و بهبود گردش خون شده که برای سیستم ایمنی بدن نیز مفید است.

غذاهای تند به مبارزه با سرماخوردگی کمک می‌کنند، زیرا اثر ضد التهابی دارند، همچنین موجب آبریزش بینی ‌شده و گرفتگی بینی را باز می‌کند.

غذاهای تند همچنین انرژی‌زایی می‌کنند که به کالری‌سوزی کمک می‌کند.

غذاهای تند باعث افزایش دفع عرق می‌شوند که به خنک شدن بدن کمک می‌کند.

علاوه بر این، غذاهای تند به ترشح هورمون «اندورفین» در بدن کمک می‌کند که باعث بهبود خلق و خو می‌شود.

غذاهای تند چه فایده‌ها و ضررهایی دارند؟

هشدار مصرف برای برخی از افراد

این مرکز تغذیه اشاره کرد که غذاهای تند برای برخی از گروه‌ها مانند افرادی که از سندرم روده تحریک‌پذیر، بیماری‌های کلیوی یا مثانه رنج می‌برند و همچنین افرادی که پس از مصرف غذاهای تند دچار مشکلات سیستم گوارشی مانند درد معده و سوزش سر دل، تحریک غشای مخاطی، حالت تهوع، استفراغ، اسهال یا مشکلات فشار خون می‌شوند، مناسب نیست.


بیشتر بخوانید:

اگر قصد کاهش وزن دارید؛ این مواد غذایی باعث افزایش اشتها می‌شوند

اگر خواب راحتی ندارید، این مواد غذایی را بخورید/ ۵ ماده غذایی مفید برای داشتن خواب بهتر

کمبود آهن دارید؟ این ۱۰ ماده غذایی را بخورید

معرفی ۸ ماده غذایی برای حفظ سلامت مغز بعد از ۵۰ سالگی

منبع: الجزیره


۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1838320

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 0 =