اهم اظهارات، لطف الله فروزنده، قائم مقام جمعیت ایثارگران درباره به مبانی فکری دو حزب منحل شده مشارکت و مجاهدین را در ادامه به نقل از فارس بخوانید.
-
این دو حزب به دنبال ترویج سکولاریسم در جامعه بودند و با عملکرد و گفتار خود نشان دادند نوع نگاه امام راحل در اداره حکومت اسلامی را قبول ندارند و در مقاطع گوناگون چه آن هنگامی که در درون حکومت بودند و چه زمانی که از ابزار رسانه ای بهره مند بودند این حقیقت را به چالش کشیده و در دوران فتنه نیز به عنوان عوامل استکبار جهانی عمل کردند.
- مبانی عملکردی دو حزب کارگزاران و اعتماد ملی متفاوت از دو حزب منحل شده مجاهدین و مشارکت است.
- دو حزب کارگزارن و اعتماد ملی یک نگاه التقاطی به مسائل دارند و بویژه کارگزاران که بیشتر به دنبال ترویج تکنوکراسی در کشور بوده و میکوشد مدلهای غربی را در جامعه توسعه دهد و در هنگامی که در قدرت هم بودند بر همین اساس عمل می کردند.
- حزب اعتماد ملی تا قبل وقوع جریان فتنه نسبت به ارزشها و مبانی که توسط امام (ره) ترسیم شده بود تعرضی نداشت ولی عملکرد آنها بویژه شخص کروبی در مساله انتخابات مانند دو حزب منحل شده مجاهدین و مشارکت بود که باید جداگانه در مورد آن بررسی لازم صورت گرفته و تصمیم گیری شود.
- جنس دو حزب اعتماد ملی و کارگزاران از دو حزب منحل شده مجاهدین و مشارکت متفاوت است ولی عملکردشان در دوران انتخابات قابل دفاع نبوده و قوه قضائیه باید طبق قانون با آنها برخورد کند.
مبانی اقتصادی حزب کارگزاران
- مبانی اقتصادی این حزب بر اساس مبانی لیبرالیستی و اشرافی گری بوده و محور آن نیز تامین منابع اعضا است که همین موضوع باعث رواج فساد، تبعیض و گسترش فقر در کشور شد و اینها نوکیسههایی هستند که ثروتهای بادآورده را بدست آورده و به دنبال سرمایه گذاری در خارج از کشور هستند.
نظر شما