دانشجویان ایرانی و کشورهای حاشیه خلیج فارس حاضر در استرالیا هنگام ورود به دانشگاه کانبرا با مشاهده پوستری از پرچم کویت و ایران که روی آن کلمه oil (نفت) نوشته شده بود و برخی دانشجویان دانسته و یا نادانسته آن را لگد میکردند، غافلگیر شده، سریعا پرچمهای مذکور را برداشته و از ادامه اهانت به آن جلوگیری کردند.
دانشجویان کویتی، سفارت کشورشان در استرالیا را از این اتفاق آگاه کرده و مسوولان آن را به اتخاذ اقدامات لازم برای جلوگیری از تکرار چنین اتفاقاتی فراخواندند.
خالد الاصفر یکی از دانشجویان کویتی گفت که دانشجویان کویتی در استرالیا بسیار صلح طلب بوده و با هیچ کس دشمنی ندارند و هر کس که این کار را انجام داده در صدد تحریک ما بوده و ما نیز فقط وظیفه ملی خود را انجام داده و پرچم را از زیر پای دانشجویانی که بدون قصد آن را لگد می کردند برداشتیم.
گالین مایلز سفیر استرالیا در کویت نیز در گفت و گو با روزنامه الرای العام این اقدام را توهین به پرچم کویت و ایران خواند و گفت هنوز نتوانسته است در مورد این اتفاق، اطلاعی از مسئولان مربوطه دریافت کند .
قابل توجه است اکثر فرزندان کارمندان و سفرای جمهوری اسلامی در کانبرا در این دانشگاه تحصیل می کرده اند و یا در حال تحصیل می باشند ولی تا لحظه مخابره این خبر هیچگونه واکنشی از طرف سفارت جمهوری اسلامی ایران و سخنگوی وزارت امور خارجه منتشر نشده است که این در جای خود نشان دهنده ضعف دیپلماسی و واکنش ضعیف به رخدادهای پیرامون کشور است .
با توجه به فشارهای دولت کویت به دانشگاه مزبور و وزارت آموزش استرالیا یک مسوول استرالیایی در واکنش به این عمل گفت که در صورت صحت اطلاعات مربوط به توهین به این پرچمها، این اقدامی شخصی بوده که بر روابط دو طرف تاثیری نخواهد داشت.
نظر شما