۰ نفر
۲۰ آبان ۱۳۸۹ - ۰۳:۵۹

جمهوری اسلامی ایران در انتخابات برای نهاد رهبری زنان سازمان ملل رای نیاورد.

پس از آنکه در یک هفته اخیر فضاسازی رسانه ای علیه کشورمان در غرب تدارک دیده شد دویچه وله رادیو صدای آلمان خبر داد: تلاش ایران برای گزینش در این نهاد، در واپسین لحظات توسط نامزدی کشور کوچک تیمور شرقی ناکام ماند. ناکامی ایران برای گزینش در نهاد یادشده برای مقامات جمهوری اسلامی بسیار غافلگیرکننده بود. زیرا جمهوری اسلامی تا کنون انتخاب خود را قطعی تلقی می‌کرد. ولی کشورهای حاضر در شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل (Ecosoc)، علیه ایران رای دادند.

ایران در نشست مجمع عمومی سازمان ملل تنها ۱۹ رای به دست آورد و به این ترتیب به مقام آخر در میان کشورهای آسیایی رسید. برای قاره‌ی آسیا از ۴۱ کرسی در شورای اداری «زنان سازمان ملل»، ده کرسی در نظر گرفته شده بود.

از آنجا که از قاره‌ی آسیا فقط ده کشور نامزد شده بودند، انتخاب ایران قطعی به نظر می‌رسید. ولی در واپسین لحظات تیمور شرقی نیز اعلام نامزدی کرد و به این ترتیب شکست جمهوری اسلامی مسجل شد. تیمور شرقی ۳۶ رای آورد، یعنی ۱۷ رای بیشتر از ایران. بدین ترتیب ایران در میان ۱۱ نامزد در جایگاه یازدهم قرار گرفت.

کد خبر 107526

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۷:۱۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۰
    0 0
    پس جایگاه و محبوبیت ایران در جهان اینجوریه؟ تبریک!!!
  • سعید IR ۰۸:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۰
    0 0
    جان!!!کجا!!! آقا تیمور!!!تیمور کی!!!بابا ماکه ادعای محبوب بودن داریم !!!
  • بدون نام IR ۱۰:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۰
    0 0
    توجه. در اسامی انگلیسی. « تی مور» درست تر است.
  • بدون نام IR ۰۴:۲۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
    0 0
    آنوقت می خواهیم مدیریت جهانی را بر عهده بگیریم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین