۰ نفر
۲۶ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۹:۳۳

انتخاب مجدد احمدی‌نژاد برای کاخ سفید،پایان امیدی بود که آمریکا به ایجاد تغییرات در ایران در دل داشت.

روزنامه فیگارو چاپ پاریس در مقاله‌ای به قلم لور ماندویل فرستاده روزنامه به واشنگتن ، به انتخاب مجدد محمود احمدی‌نژاد و مواضع واشنگتن اشاره کرده و می‌نویسد: در کنار همه اعتراضات صورت گرفته در شهرهای مختلف تهران که همه آنها خواهان ایجاد تغییرات اساسی در سیاست‌های کشور از جمله برقراری ارتباط با غرب هستند،کاخ سفید امید دارد که ایران بتواند با تغییر در رویکرد خود،صفحه جدیدی را در مناسبات خود با این کشور بگشاید.

در ادامه این مقاله آمده است: انتخاب مجدد احمدی‌نژاد برای کاخ سفید،پایان امیدی بود که آمریکا به ایجاد تغییرات در ایران در دل داشت.آمریکا امید داشت که برخوردهای ضدآمریکایی ایران و همچنین مواضع سرسختانه این کشور بر سر پرونده هسته‌ای تا حد زیادی روند متعادل‌تری به خود گیرد.

این روزنامه فرانسوی می‌نویسد: هر چند که اوباما اعلام کرده است که سیاست او در برقراری رابطه با ایران ، ارتباطی با رئیس‌جمهور انتخابی ندارد، اما در هر حال اوباما - که از همان زمان روی کارآمدنش دست دوستی به سوی ایران دراز کرد- باید میان نگرانی‌هایش برای گفتگو با رژیم ایران و همچنین ایجاد تغییرات اساسی در رویکرد و سیاست‌های این کشور همچنان در حالی از عدم اطمینان باقی بماند.

15 ژوئن 2009 / ترجمه‌:زهرا خدایی

کد خبر 10895

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 4 =