ایرنا: رسانه های آمریکایی روز جمعه گزارش دادند مامورین امنیتی ایالت کارولینای جنوبی مرد دیگری را بازداشت کرده اند که خیال داشت باراک اوباما رییس جمهور این کشور را بکشد.

اداره امنیت ویژه ایالت کارولینای جنوبی در بیانیه ای رسمی گفته است مردی 78 ساله به نام 'استیون باودن' از اهالی وودراف را به اتهام توطئه برای قتل اوباما دستگیر کرده است.

در این گزارش گفته شده است باودن چند روز پیش از بازداشت به یکی از پرستاران بیمارستان مخصوص کهنه سربازان آمریکایی گفته است که اوباما با وجود شعارهایش در این دو سال هیچگونه کمکی به وضعیت سیاهپوستان کشور نکرده است و او به همین دلیل به زودی رییس جمهور آمریکا را خواهد کشت.

مامورین امنیتی این ایالت گفته اند که ضمن جستجو به سه اسلحه کمری در زیر تختخواب استیون باودن و تعداد زیادی اسلحه های مختلف در خانه او کشف کرده اند.

رسانه های آمریکایی اشاره کرده اند که باودن پیش از بازنشستگی مدت چهار سال در نیروی دریایی آمریکا خدمت می کرده و پیش از آن نیز سالها فرماندهی جوخه آتش اداره پلیس شهر نیویورک را به عهده داشته است.

'کری باودن' یکی از پسران استیون باودن به مامورین گفته که هیچ یک از افراد خانواده وی تا روز بازداشت وی در 16 ماه نوامبر، کوچکترین اطلاعی از نیات او نداشته اند.

مامورین امنیتی ایالت کارولینای جنوبی به رسانه ها اطلاع داده اند که قبل از هر گونه محاکمه ای برای پی بردن به سلامت روانی متهم او را مورد یک سلسله معاینات پزشکی قرار خواهندداد.

طی دو سالی که از ریاست جمهوری اوباما گذشته تا کنون افراد متعددی به اتهام توطئه و یا تهدید به کشتن اوباما از سوی مامورین امنیتی این کشور بازداشت شده اند.

کد خبر 111225

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین