۰ نفر
۱۵ آذر ۱۳۸۹ - ۰۶:۱۶

شبکه ایران: یک مقام دیپلماتیک آمریکا در منطقه خلیج فارس اذعان کرد: ایالات متحده وضعیت سیاسی داخلی عربستان را به دقت و با نگرانی تحت نظر قرار داده است و آمریکا نگران مرگ ملک عبدالله به علت بیماری و وضعیت جسمی‌اش است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه خبری العالم، این دیپلمات آمریکایی اظهار داشت: در دیدار مقامات آمریکایی و سعودی که چند روز پیش در ریاض و با حضور برخی از اعضای خاندان حاکم برگزار شد، طرف آمریکایی تلاش کرد تا از مواضع خانواده آل سعود درباره وضعیت آینده عربستان آگاهی یابد.

به گزارش هفت‌نامه فلسطینی المنار یک دیپلمات آمریکایی دراین دیدار اظهار داشت: آمریکا نگران به وجود آمدن بی‌ثباتی در آینده نزدیک در عربستان یا جانشینی ملک عبدالله نیست، بلکه نگرانی آمریکا به آینده اوضاع عربستان پس از ولیعهد بیمار این کشور مربوط می شود.

آمریکا در حالی نگران آینده سیاسی عربستان است که عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه این کشور که برای درمان بیماری خود در بیمارستانی در نیویورک بستری شده، برای دومین بار ظرف کمتر از 10 به تیغ جراحی سپرده شده است. هر چند دربار سعودی حال عمومی پادشاه 87 این کشور را رضایت بخش اعلام کرده است اما هنوز گزارش مستقلی از نتیجه دومین جراحی عبدالله منتشر نشده است.

ایالات متحده آمریکا عربستان را از نزدیک‌ترین هم‌پیمانان منطقه‌ای خود در میان کشورهای عربی می‌داند که تولید روزانه 8 میلیون بشکه نفت توسط این کشور تاثیر بسزایی در امنیت انرژی این کشور داشته و دارد.

161/ن

کد خبر 113833

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۶:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۵
    0 0
    ترس نداره مرگ حقه.این شتر در خونه هر کسی میشینه.
  • بدون نام IR ۰۸:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۵
    0 0
    انشاء ا... همین روزها خبر مرگش برسه همه خوشحال بشن.
  • بدون نام IR ۱۰:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۵
    0 0
    فكركردم منبع خبرتان خارجيه اينكه شبكه خودمانه. نه امريكايها اصلا وحشت ندارند عربستان مال خودشان است

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین