سفیر اسبق کشورمان در لبنان بر این اعتقاد است که در بهترین حالت،وضعیت موجود سه سال به دور قبلی مذاکرات یعنی نشست آناپولیس بازگشت.

محمد ایرانی،سفیر اسبق کشورمان در لبنان در گفتگو با خبر در خصوص روند صلح و همچنین چشم‌انداز مذاکرات فتح و حماس گفت : اقدام کمیته پیگیری عربی مبنی بر قطع مذاکرات تشکیلات خودگردان با طرف اسراییلی موجب شد که طرف رسمی فلسطینی این اقدام را نوعی مقاومت در مقابل فشارهای بین‌المللی و خواسته‌های اسراییلی و حتی پیروزی در روند مذاکرات به حساب آورد. اما واقعیت آنست که وضعیت موجود در بهترین حالت به معنای بازگشت به دور قبلی مذاکرات یعنی نشست آناپولیس(در سه سال پیش) است.

ایرانی این شرایط را مطلوب و دلخواه طرف اسراییلی دانسته و می‌گوید: شرایط موجود چندان با خواسته طرف اسراییلی در تعارض نیست و حتی مطلوب آنهاست، چرا که با توقف مذاکرات، شهرک‌سازیها به سرعت در مناطق اشغالی 67 ادامه پیدا می‌کند و اتفاقا نتانیاهو محبوب‌تر و شهرایط بهتری را در داخل اسراییل پیدا خواهد کرد کمااینکه نظرسنجی‌ها نیز این مسئله را تأیید می‌کند.

متن کامل گفتگو را اینجا بخوانید

کد خبر 118161

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین